Trasmapi
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Trasmapi

Med fler fartyg, fler överfarter och såklart fler kunder, är Trasmapi den ledande färjeoperatören för passagerartransporter mellan Balearerna och Formentera.

Med en modern och stor flotta med 5 färjor, så kan Trasmapi erbjuda ett urval av upp till 8 dagliga överfarter mellan Pityuserna med en ökad frekvens av mer än 20 per dag under sommarsäsongen. Dessa färjor kan ta mellan 250 och 450 passagerare, och några av dem kan även ta fordon.

Trasmapi färjan seglar den 17 km långa färden från Ibizaz hamn på södra sidan av ön till La Savinas hamn på Formenteras norra sida.

Alla förjor transporterar dig mellan öarna med bekvämligheter som air-comdition och har både sittplats inne och ute på däck om du vill passa på att bättra på solbrännan.

Med directferries.se kan ni hitta Trasmapi titabeller, resor och boka Trasmapi biljetter. Vi jämnför också Trasmapi med alternativa rederier.

Alla rutter med Trasmapi

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.