COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Formentera - Playa d'en Bossa är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Formentera till Ibiza

Rederier som åker mellan Formentera och Playa d'en Bossa

    • 3 Sailings Daily 55 min
    • Get price

Färja från Formentera till Playa d'en Bossa

Formentera Playa d'en Bossa-rutten går mellan Formentera och Ibiza. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Aquabus. Färjor avgår upp till 21 gånger vecka med en resetid på ca 55 minuter.

Färjetrafiken på Formentera Playa d'en Bossa-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Formentera

Formentera är den mindre ön i den Pitiusiska ögruppen, som omfattar Ibiza, vilken hör till den stärre ögruppen Balearerna i Spanien. Ön är ungefär 20 km lång och ligger 6 km söder om Ibiza i Medelhavet. Öns största byar är Sant Frances Xavier, Saint Ferran de ses Roques, El Pilar de la Mola och La Savina. Ön är välkänd i Europa för sina vackra stränder med vit sand och för dess nakenbad som är tillåtet på de flesta stränderna.

Formentera har en distinkt kontur som domineras av det vilda och införande Cap de Barbaria i sydväst, den majestätiska odlade platån La Mola i öster, den långa halvön Es Trocadores som sträcker sig mot S'Espalmador och Ibiza i norr och den robusta, men vackra, västra Ponentkusten som omfattar den vackra viken Cala Saona.

Även om ön ursprungligen endast nåddes via färja från Ibiza, har turismen ökat under de senaste åren på grund av att färjor nu åker till ön direkt från det spanska fastlandet. Restiden från Ibiza till Formentera är ungefär 30 minuter.