Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Fredrikshamn hamn

 • Frederikshavn hamn med bil

  Norrifrån ta väg 40 och följ skyltarna till Frederikshavn. Västerifrån ta väg 35 öster och följ skyltarna till Frederikshavn. Söderifrån ta vägen E45 och följ skyltarna till Fredrikshamn. När ni ankommer till Frederikshavn, följ skyltarna till hamnen.

 • Frederikshavn hamn med tåg

  Järnvägsstationen ligger nära stadens centrum och härifrån finns det tjänster till de mesta av Danmark. Fredrikshamn ligger på rutten Hjørring, Ålborg, Århus, Odense, Köpenhamn. Det tar ca 5 timmar och 50 minuter att nå Köpenhamn.

 • Frederikshavn hamn med buss

  Förutom lokala busstrafiken, finns det bussförbindelser till Esbjerg, Ålborg, Brønderslev och Sindal.

 • Parkering vid Frederikshavn hamn

  Det finns ett parkeringsområde framför terminalen: max 8 timmar, gratis och obevakat. För långtidparkering finns det ett parkeringsområde med parkeringsmätare nära hamnen. Priset är 5 DKK per timme, 50 DKK per 24 timmar och 300 DKK per vecka. Endast danska kronor accepteras.

 • Frederikshavn hamnadress

  Færgehavnsvej 10, 9900 Frederikshavn, Danmark

 • Fredrikshamn övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Fredrikshamn färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Fredrikshamn övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Fredrikshamn färjetjänster

Guide till Fredrikshamn

Guide till Fredrikshamn

Frederikshavn är en stad på nordöstra kusten av Jylland i norra Danmark. Frederikshavn kallades ursprungligen Fladstrand (platt strand), fram till år 1818 då den fick status som en köpmans stad under namnet Frederikshavn, efter kung Frederik VI. På grund av sin fördelaktiga närhet till ingången till Östersjön har Frederikshavn varit en historiskt flottbas av några strategisk betydelse. Det är en viktig trafik portal med färjeförbindelser till Sverige och Norge. Staden är också känd för fiske och dess fiske och industriella hamnar. Den danska termen "frederikshavner" (Någon från Frederikshavn) används för att beteckna en viss kvalitet på rödspätta fisken, som förmodligen är den mest populära fisk att äta i Danmark.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.