COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Bornholm

Bornholm är en dansk ö i Östersjön med det danska fastlandet i väster, Sverige i norr, och Polen och Tyskland i söder.

Ön består av dramatiska klippformationer som sluttar ner till de magiska strandskogarna i norr och sandstränderna i söder.

Färjeöverfarter till Bornholm går frekvent året runt och åker från Danmark, Sverige och Tyskland och alla färjor lägger till i hamnen i Rønne som också är öns största stad.

Bornholm har en tradition av att välkomna turister och besökare eftersom det har länge varit ett semestermål för danskarna själva. Nu lockar ön besökare från allt längre bort som kommer för att njuta av de mycket berömda restaurangerna, breda sandstränder och fiskebyar med röda tak.

Vad kan man göra på Bornholm?

På ön hittar man ett brett urval av olika naturliga nöjen. Öster om ön ligger Paradisbakkerne (paradiskullarna) som erbjuder korsande vandringsleder så att man kan vandra och utforska denna typiska danska landsbygden.

Här kan man också få uppleva hur man bodde på ön förr i tiden genom att ta en promenad till Gamleborg, en fästning från järnåldern som är känd för att vara en av Danmarks äldsta byggnader.

På västkusten finns de vackra Helligdomsklipporna, här kan man ta kustvägen förbi spektakulära klippformationer, genom vilda naturskogar, och vidare till Danmarks högsta vattenfall.

Hur tar man sig bäst runt Bornholm?

Ön har blivit ett paradis för cyklister men om du tröttnar på att cykla kan du ta bussen i stället, med cykeln. Just nu finns det endast plats för en till två cyklar per buss men det finns planer på att utöka kapaciteten. Tidtabell hittar du på www.brk.dk.

När är det bäst att resa till Bornholm?

Under sommarmanaderna är ön väldigt popular. Vänta inte tills det är för sent! Boka nu för att säkra det bästa priset

Populära färjerederier

Ombord på färjorna

Ta reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i Bornholm