Varför använda
Direct Ferries?

Färjor från 2607 rutter och 708 portar runt om i världen

Over 2.5 miljon nöjda kunder

Vi ordnar over 1.2 miljon korsningar / år

Vi kollar upp till 1 miljoner pris för våra kunder dagligen

Färjor till Bornholm

Bornholm är en dansk ö i Östersjön, med den danska fastlandet i väster, Sverige i norr, och Polen och Tyskland i söder.

Ön består av dramatiska klippformationer som sluttar ner till magiska stranden skogarna i norr och sandstränder i söder.

Färjeöverfarter till Bornholm går frekvent året runt och åker från Danmark, Sverige och Tyskland och alla tjänster tar kaj i hamnen i Rønne som också är öns största stad.

Bornholm har en tradition av att välkomna turister och besökare eftersom det har länge varit ett semestermål för danskarna själva. Nu lockadar ön besökare från längre bort för att njuta av dess mycket beröm restauranger, breda svepande stränder och fiskebyar med röda tak.

Ön erbjuder ett brett urval av olika naturliga nöjen; öster om ön ligger Paradisbakkerne (kullar av paradiset) som erbjuder kors-korsningar av vägar så att man kan vandra och utforskar denna typiska danska landsbygden; Här kan man också uppleva den tidiga början av öns boning genom att ta en promenad till Gamleborg, en järnålderns fästning som kännetecknas av att vara en av Danmarks äldsta byggnader. På västkusten finns Helligdomskipperne (Sanctuary Rocks); Här kan man ta kustvägen förbi spektakulära klippformationer, genom vilda naturskogar, och vidare till Danmarks högsta vattenfall.

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

 • BornholmerFærgen
  • Få pris
 • TT Line
  • Få pris
 • Polferries
  • Få pris

Bornholm recension

 • "En härlig ö"

  Det var väldigt smidigt att boka via internet men omöjligt att få tag på någon via telefon. Incheckningen via biljettautomaten var också bra, gick även att få hjälp på plats med ev ombokning om plats fanns. Bornholm som ö är underbar o borde besökas av fler svenskar. Det är dock relativt dyrt att åka över med husbil som vi gjorde, nästan 4000 kr tor vilket gör att säkert folk drar sig för att åka över. Är man pensionär så är det tydligen halva priset, då känns det mer rimligt. Resan går snabbt och smidigt och man hinner både äta o handla lite på färjan. Inga röda pölser på färjan drar dock ner betyget lite, tog dock igen det på ön.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Snabbt och smidigt"

  Snabbt och smidigt!

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Transport"

  Snabb transport.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Inte bra"

  ALLDELES för trångt för bilen . Kom knappt ut. Okunnig personal som ordnar parkeringen på färjan

  Lӓs mer Läs mindre

Ombord på färjorna

Få reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i Bornholm