Danmark

Hur du bokar färjor från Danmark till Bornholm

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Danmark och Bornholm som traffikeras av 1 färjerederi – BornholmerFærgen. Köge till Rönne färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 5 timmar 30 minuter.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Danmark Bornholm överfarten mellan Köge och Rönne, då frekvens och restid kan variera.

Danmark Bornholm färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Danmark till Bornholm

Om Danmark:

Danmark är det sydligaste landet i Skandinavien, med några av de högst rankade levnadsstandarden i världen.

Danmark betraktas ofta som ett "sagoland", och har både naturlig och arkitektonisk prakt i överflöd. Renässansslott står på sjö stränder och fantastiska sandstränder kantar kusten. Oavsett årstid, har Danmark något som passar.

Men det är mycket mer än bara vackra byggnader och landskap. Dess huvudstad, Köpenhamn är ett nav för mode, gastronomi och framåtblickande design. Det är också ett paradis för cyklister, med ett stort nätverk av kullerstensgator som leder till barer med levande ljus och fascinerande museer.

Danmark är en utmärkt inkörsport till de omgivande nordiska länderna och det europeiska fastlandet, med ett stort antal högkvalitatets portar som erbjuder många rutter, och alla drivs av ledande rederier. Dessutom, som en nation med många öar och halvöar, är det bekvämaste sättet att resa med färja för att utforska allt Danmark har att erbjuda.

Om Bornholm:

Bornholm är en dansk ö i hjärtat av Östersjön, väster om Ertholmene öarna, nära Sveriges och Poles kust.

Den soligaste destination i Danmark har långsamt tempo, är färgstark och bördig, vilket gör det särskilt populärt bland konstnärer. Och med nästan 2000 soltimmar per år, är det en bra flykt ö , oavsett vilken årstid det är. Bornholm är också unik, både i dess kultur och landskap. Det är det enda stället i landet där man kan promenera längs branta kuster med vita stränder och har en stark tradition av konst och hantverk.

Med tanke på dess centrala läge i Östersjön, är Bornholm lättillgängligt med färja från några länder. Det finns många rutter att välja mellan, huuvida man seglar från fastlandet , Tyskland eller Sverige, drivs alla av en av de äldsta rederierna i Danmark.