Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Ystad hamn

 • Ystad hamn med bil

  Ystad ligger cirka 60 km från Malmö, 90 km från Köpenhamn och 330 km från Göteborg. Ni kan komma lätt till Ystad via E65 från Malmö och Västra Sverige.

 • Ystad hamn med tåg

  Ystad järnvägstation ligger mycket nära hamnen. Från Malmö tar det ca 45 minuter med Skånetrafikens Pågatåg. Det samma Pågatåg tar dig från Ystad till Simrishamn i 40 minuter. Det finns också avgångar till Köpenhamn och resan tar cirka en timme.

 • Ystad hamn med buss

  Busstation är ansluten till järnvägsstation. Det finns bra bussförbindelser till många destinationer i Sverige och flera avgångar till Köpenhamn.

 • Ystad hamnadress

  Färjeterminalen, 271 39 Ystad, Sverige

 • Ystad övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Ystad färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Ystad övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Ystad färjetjänster

Guide till Ystad

Guide till Ystad

Ystad är stad i landskapet Skåne i södra Sverige. Den tidigaste historien om Ystad går tillbaka till 11-talet när fiskarfamiljer började bosätta sig vid mynningen av floden Vassa, där turistbyrån är idag. Sillfisket blev den viktigaste källan till handel. Ingen annan stad i Skandinavien och några städer i Europa kan skryta med en komplett och "levande" bild av forna dagar som Ystad. Många av de 300 korsvirkeshus går tillbaka så långt som till 15-talet. Ystad Arkeologiska Samfundet bildades år 1907 då klostret sparades för kommande generationer. Staden konstgalleri och Konstmuseum byggdes som om det var lekplatser och cykelvägar. Under mitten av 20-talet börjande färjor går från Ystad till Bornholm och Swinoujscie.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.