Tunis
Marseille
Färjor till Frankrike
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Tunis till Marseille

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 3 avångar i veckan mellan Tunis och Marseille. Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, CTN Ferries, Corsica Linea & Corsica Linea (CTN). Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Tunis och Marseille.

Tidtabeller Tunis till Marseille

Färjor mellan Tunis och Marseille avgår vanligtvis från Tunis, ca 10:00. Överfarten tar ungefär 23h 38m.

Färjepriser mellan Tunis och Marseille

Priserna på en överfast från Tunis till Marseille varierar oftast mellan 2815kr och 16669kr*. Genomsnittspriset är 8673kr*. De billigaste priserna mellan Tunis och Marseille är ca 1340kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 3951kr*. Genomsnittspriset för en bil är 10189kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Marseille och Tunis?

Det är ungefär 560.5 miles (902.0km) eller 487.0 sjömil mellan Tunis och Marseille.

Kan jag resa med bil mellan Tunis och Marseille?

Ja, med CTN Ferries, Corsica Linea, Corsica Linea (CTN) kan du resa med bil på sträckan mellan Tunis och Marseille. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Tunis och Marseille.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Tunis och Marseille?

Ja, fotpassagerare kan resa med CTN Ferries, Corsica Linea, Corsica Linea (CTN) mellan Tunis och Marseille.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Tunisien till Frankrike
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Tunis - Marseille Sammanfattning av rutt
Land för avresa Tunisien
Destination Land Frankrike
Antal operatörer 3
Operatörer CTN Ferries, Corsica Linea & Corsica Linea (CTN)
Genomsnittligt pris 8913 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 3
Genomsnittlig seglingstid 23h 38m
Snabbaste seglingstid 22h 0m
Första färjan 10:00
Sista färjan 21:00
Avstånd 487 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Tunis till Marseille?

Färjeresan från Tunis till Marseille tar ungefär 22h 20m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Tunis till Marseille?

Priserna för färjan mellan Tunis - Marseille varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 749 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Tunis - Marseille?

3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Tunis och Marseille, dessa är
  • Corsica Linea
  • CTN Ferries
  • CTN Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Tunis - Marseille?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Tunis - Marseille, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Tunis till Marseille?

Det är uppskattningsvis 487 sjömil mellan Tunis och Marseille.

Guide till Tunis

Tunis är den största staden i Tunisien och dess huvudstad och ligger på en stor medelhavsvik, Bottniska Tunis, bakom sjön Tunis och hamnen i La Goulette. UNESCO-världsarvet i Karthago, kanske en av de viktigaste arkeologiska platserna som någonsin hittats, ligger cirka 12 km från Tunis. Många artefakter och platsen för den antika staden har grävts fram inklusive tidiga puniska artefakter och romerska, bysantinska och vandalbyggnader. Staden har en eklektisk blandning av arkitektoniska stilar, breda gator och smala gränder som ibland genomkorsas av spårvägar.

Även om de gamla stenmurarna från 900-talets Medina inte längre finns kvar så har de smala gatorna, moskéerna, souks och historiska strukturer som finns kvar också förklarats som världsarv av UNESCO. Det finns ett antal festivaler som hålls i staden varje år och den största är Karthago International Festival som äger rum under juli och augusti. Festivalen, som grundades 1964, lockar besökare från hela världen och mycket av den hålls i den gamla amfiteatern i Kartago och har uppträdanden av sångare, musiker, skådespelare, dansare och visar filmer på utomhusskärmar.


Guide till Marseille

Marseille, som ligger på Medelhavskusten i södra Frankrike , är den näst största staden i Frankrike och är känd för sin fantastiska kustlinje och stora hamn. På andra plats är Paris i så många aspekter, är Marseille bland Frankrikes mest historiska, attraktiva och populära städer, och är full av karaktär och terrakotta tak. Dock har Marseille en stor skillnad, det är ett hem för ett antal underbara soldränkta sandstränder, kantade med Corniches och massor av kustnära attraktioner. Strosa runt i staden där besökarna hittar massor av charmiga stadsdelar, där livliga basarer och marknader väntar, särskilt runt den gamla hamnen, som är en utmärkt plats att utforska. Turister som besöker Marseille kommer att bli överväldigade av de historiska sevärdheter som erbjuds. Bland höjdpunkterna finns den Basilique Notre Dame de la Garde, som ligger på södra sidan av Vieux Port; Château d'If, känd för sitt utseende i den kritikerrosade romanen Greven av Monte Cristo "; Centre de la Vieille Charité, ett stort utställningscentrum ligger inom Marseilles Panier distriktet och med anor från 17-talet; La Cathedrale de la Nouvelle Major, en särskilt vacker katedral byggdes på en enorm kostnad och med utsikt över havet; och Palais du Pharo, som är en grand palace, när vattnet residens Napoleon III och nu hem för många tillfälliga utställningar.


Tunis till Marseille Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 17/06/2024 och 2024-06-23


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
CTN Ferries 12:00 12:00 24 timmar Ons
CTN Ferries 14:00 13:00 23 timmar Lör
Corsica Linea 15:00 14:00 23 timmar Fre
Corsica Linea 19:30 20:00 24 timmar 30 minuter Sön

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.