Marseille
Tunis
Färjor till Tunisien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Marseille till Tunis

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 3 i veckan mellan Marseille och Tunis. . Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, CTN Ferries, Corsica Linea & Corsica Linea (CTN). Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Marseille och Tunis.

Tidtabeller Marseille till Tunis

Den tidigaste färjan mellan Marseille och Tunis avgår vanligtvis från Marseille ca 09:00. I genomsnitt tar en överfart 22h 33m, som snabbast tar rutten ungefär 20h 30m.

Färjepriser mellan Marseille och Tunis

Priserna på en överfast från Marseille till Tunis varierar oftast mellan 4392kr och 23315kr*. Genomsnittspriset är 12907kr*. De billigaste priserna mellan Marseille och Tunis är ca 1464kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 6138kr*. Genomsnittspriset för en bil är 14290kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Tunis och Marseille?

Det är ungefär 560.5 miles (902.0km) eller 487.0 sjömil mellan Marseille och Tunis.

Kan jag resa med bil mellan Marseille och Tunis?

Ja, med CTN Ferries, Corsica Linea, Corsica Linea (CTN) kan du resa med bil på sträckan mellan Marseille och Tunis. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Marseille och Tunis.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Marseille och Tunis?

Ja, fotpassagerare kan resa med CTN Ferries, Corsica Linea, Corsica Linea (CTN) mellan Marseille och Tunis.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Frankrike till Tunisien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Marseille - Tunis Sammanfattning av rutt
Avgångsland Frankrike
Destination Land Tunisien
Antal operatörer 3
Operatörer CTN Ferries, Corsica Linea & Corsica Linea (CTN)
Genomsnittligt pris 13359 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 3
Genomsnittlig seglingstid 22h 33m
Snabbaste seglingens längd 20h 30m
Första färjan 09:00
Sista färjan 23:00
Avstånd 487 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Marseille till Tunis?

Färjeresan från Marseille till Tunis tar ungefär 20h 10m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Marseille till Tunis?

Priserna för färjan mellan Marseille - Tunis varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 1 290 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Marseille - Tunis?

3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Marseille och Tunis, dessa är
  • Corsica Linea
  • CTN Ferries
  • CTN Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Marseille - Tunis?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Marseille - Tunis, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Marseille till Tunis?

Det är uppskattningsvis 487 sjömil mellan Marseille och Tunis.

Guide till Marseille

Marseille är Frankrikes näst största stad och ligger på medelhavskusten i södra delen av landet. Stadens hamn är också Frankrikes största handelshamn. Stadens huvudgata sträcker sig österut från den gamla hamnen (Vieux Port) till Réformés kvarteret. Två stora fort flankerar ingången till den gamla hamnen Fort Saint-Nicolas på södra sidan och Fort Saint-Jean i norr. Längre ut i Bay of Marseille ligger Frioul skärgården som omfattar fyra öar, varav en är platsen för Château d'If, som blev känd genom den Dumas roman Greven av Monte Cristo. Centrum i Marseille har flera gågator, speciellt rue St Ferréol, Cours Julien nära musikkonservatoriet, Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves utanför den gamla hamnen och området kring Hôtel de Ville.

Fyra färjebolag kör linjer från Marseille och erbjuder linjetrafik till Korsika, Sardinien, Algeriet och Tunisien. Det finns fyra olika terminaler och är alla i "gares mari sud" (södra terminalen) distriktet. Nationella nerminalen ett och två tjänar passagerare till och från Korsika och Sardinien, medan internationella terminaler tre och fyra tar passagerare till och från Algeriet och Tunisien.


Guide till Tunis

Tunis, huvudstaden i Tunisien, är belägen på den norra sidan av landet, nära Kartago och Sidi Bou Said. Med sin salig blandning av arkitektoniska stilar, breda boulevarder och smala gränder genomkorsas, delvis av spårvägar Tunis förkroppsligar den anda och arv av den södra och norra Medelhavsområdet. Stadens nionde århundrande och Medina inte längre har sina gamla, stenmurar men avsmalnande gator, förblir souks, moskéer och historiska strukturer som världsarv av UNESCO. I skarp kontrast till den gamla kvartalets förvirrande twist av tunna passager, Ville Nouvelle (Nya staden) Tunis har ett snyggt, välordnat grid-stil layout och kolonial elegans byggdes av fransmännen. I centrum av huvudstaden, har mer-senaste vitalisering förde färsk glamour och renovering till sin fina jugend teatrar, fransk-arabiska marknads byggnader och koloniala katedraler byggda i romersk bysantinsk stil. För att undkomma eftermiddags värmen i staden, bör besökarna ta en plats på den skuggiga terrassen i Belvedere Park café terrass eller söka upp en av Tunis välskötta museer som Dar Ben Abdallah, Musée National du Bardo.


Marseille till Tunis Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/07/2024 och 2024-07-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
CTN Ferries 18:00 15:00 21 timmar Fre
Corsica Linea 18:00 16:30 22 timmar 30 minuter Lör
CTN Ferries 22:00 20:00 22 timmar Sön

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.