DFDS Lisco

DFDS Lisco är ett litauiskt rederi som köptes upp av det danska företaget DFDS Seaways 2010. De bedriver passagerar-och lastfärjetrafik mellan Litauen, Tyskland, Sverige, Lettland och Ryssland.

Flottan består av 6 välutrustade fartyg: Maxima, Optima, Baltic Amber, Patria, Kaunas och Vilnius. Ombord finns alla bekvämligheter man kan önska såsom bekväma hytter med havsutsikt, restaurang, bar, lekområde för barn och en taxifreebutik.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför DFDS Liscos tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med DFDS Lisco

Omdömen om DFDS Lisco

 • "Enkelt."

  Allt fungerar enkel transport utan krångel. "Lastbilsstuk" på

  Dan' reste med DFDS Lisco

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Kvitto"

  Var är mitt kvitto för resan. Jag hittar det ingenstans!

  Jacob' reste med DFDS Lisco

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Smidig resa för ett bra pris"

  bra att kunna uppgradera till delad hytt istället för sittsovplats. bedtällde ingen middag/frukost, så kan inte uttala mig om det

  Jacob' reste med DFDS Lisco

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Lugnt och enkelt"

  Inga krusiduller. Rak kommunikation. Få människor. Inget att göra, ingen lyx, en båtfärd över Östersjön helt enkelt. Maten helt ok, vällagad. Det jag saknat är ett "soldäck". Man kunde vara lite på sidorna o i fören. Fanns dock Inga stolar så vi satt på våra egna filtar på golvet. Synd när vi åkte på dagen ty det var vackert väder. Och restaurang var stängd större delen av resan. Öppet när vi åkte o sedan på kvällen... estnisk tid.

  Ann-christin' reste med DFDS Lisco

  Lӓs mer Läs mindre