COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sassnitz - Trelleborg är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Tyskland till Sverige

Rederier som åker mellan Sassnitz och Trelleborg

Så tycker våra kunder om Färjor från Sassnitz till Trelleborg

 • "Trevlig semesterpärla"

  God hjälp när man som passagerare kommer på kryckor och har svårt att förflytta sig och behöver en bra sittplats.

  'Sassnitz' travelled on Sassnitz

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Kan bare anbefale dette stedet."

  Avslappende overfart etter mangen km Autobahn.

  'Sassnitz' travelled on Sassnitz

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Stena Line"

  Allt var bra

  'Sassnitz' travelled on Sassnitz

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Snabb resa"

  Sassnitz -Trelleborg är en snabb resa med bra service.

  'Sassnitz' travelled on Sassnitz

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Sassnitz till Trelleborg

Hos Direct Ferries kan du jämföra Tyskland till Sverige färjor på Sassnitz Trelleborg färjerutt med vår snabba och enkla sökfunktion för tillgänglighet och bästa pris.

Vi får prisuppdateringar för rutten Sassnitz till Trelleborg direkt från färjerederiernass system och jämför alla alternativ för att försäkra dig om att du hittar det bästa erbjudandet för din överfart. Hitta priset och boka din biljett till Sverige kan inte bli enklare!

Få ett prisförslag eller att boka en färja till Sverige kan inte bli lättare. Allt du behöver göra är att välja Sassnitz till Trelleborg från menyn till vänster, fylla i antal passagerare och klicka på sök!

Guide till Sassnitz

Hamnstaden Sassnitz ligger på ön Rügen i norra Tyskland. Under 1800-talet kom Sassnitz att bli ett alltmer populärt turistmål då den tyska östersjökusten började locka till sig fler badsugna semesterfirare. Staden är även inkörsport till den populära nationalparken Jasmund, som sin lilla storlek till trots (den är Tysklands minsta) har mycket att erbjuda, till exempel unika kritklippor som inspirerat bland annat den tysksvenska konstnären Casper David Friedrich. Den största kritklippan kallas "königsstuhl", eller kungens stol, och det finns många legender om klippan och dess namn. I Sassnitz finns även ett fiskemuseum med utställningar om fiskets historia på ön och ett berömt ubåtsmuseum.

Tack vare sitt strategiska läge och sin närhet till de nordiska länderna, Ryssland och Baltikum utgör Sassnitz hamn en viktig knutpunkt för passagerar- och godstrafik.


Guide till Trelleborg

Trelleborg ligger i Skåne i södra Sverige. Stadens historia kan spåras tillbaka till 1260 när staden gavs som bröllopsgåva från den danska kungafamiljen till Sveriges prins Valdemar. Men danskarna tog snart tillbaka staden och den förblev under danskt styre fram till 1658. Trelleborg blev en industristad i slutet av 1800-talet och denna industrialisering har spelat en viktig roll i stadens utveckling.

Trelleborg är ett populärt resmål bland tyska turister på grund av färjeförbindelserna med Rostock, Sassnitz och Travemünde i Tyskland. 1897 öppnade reguljär färjetrafik mellan Trelleborg och Sassnitz och trafiken till Travemünde inleddes 1962, medan färjelinjen till den tidigare östtyska staden Rostock invigdes efter Berlinmurens fall 1989. Färjorna transporterar både passagerare på endagsresor, bilar med semestrande familjer och tunga lastbilar på väg genom Europa. År 1917 anlände Lenin, som då var satt i exil, med färja från Sassnitz till Trelleborg på väg tillbaka till Ryssland för att leda revolutionen.