COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Travemünde - Malmö är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Travemünde till Malmö färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Tyskland till Sverige

Rederier som åker mellan Travemünde och Malmö

  • 21 Sailings Weekly 8 hr 45 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Travemünde till Malmö

 • "Fin hytt"

  Fin hytt, kändes som en riktig båthytt. Skönt med få hytter och lite passagerare på båten vilket gjorde att det blev en lugn stämning.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Positiv, trevlig personal"

  Trevlig resa.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Årets Sverigeresa."

  Vi åker från Spanien (där vi bor vintertid) till Sverige i början av Maj varje år. De senaste åren har vi funnit att en resa med Finnlines nattfärja passar oss mycket bra. Man kan köra ett antal mil i Tyskland på avresedagen och ett antal mil i Sverige efter ankomst. Båtarna är trevliga och hytten (3-bädds med fönster) är mycket bra.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra tjänster"

  Perfect💯

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Travemünde till Malmö

Travemünde Malmö-rutten går mellan Tyskland och Sverige. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Finnlines. Färjor avgår upp till 21 gånger vecka med en resetid på ca 8 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Travemünde Malmö-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Travemünde

Travemünde är både en hamnstad och en stadsdel i Lübeck som ligger vid Lübeckbukten i Östersjön. Staden grundades på 1100-talet av Henrik Lejonet, som byggde ett fort för att skydda floden Trave. Fortet förstärktes senare av danskarna och blev en stad 1317. Travemünde är nu hem till tysklands största färjehamn i Östersjön och sen tidigt 1800-tal har det varit ett populärt turistmål. Sevärdheter i staden inkluderar den gamla fyren som byggdes 1539 och segelfartyget Passat, ett pråligt museiskepp som ligger förtöjt i Travefloden. På den centrala gågatan, Vorderreihe, och kustpromenaden är bilar förbjudna. Det är smidigast att ta sig runt till fots eller på cykel på de smala gatorna eftersom bilköer lätt uppstår.

Härifrån avgår färjor till Sverige, Finland, Ryssland, Lettland och Estland.


Guide till Malmö

Den svenska staden Malmös hjärta är uppbyggd kring den gamla stadsdelen, som är känd som den Gamla Staden och är omgiven av en vacker kanal. Inom Malmös Gamla Stan är tre anmärkningsvärda torg, Big Square , det lilla torget och även Gustav Adolfs Square _ , som också är väldigt nära varandra och omges av intressanta butiker och trevliga restauranger . En av de mest berömda sevärdheterna i staden är Malmöhus, som är känd för lokalbefolkningen som Malmöhus Slott och en turistattraktion inte att missa, med anor från 1500-talet. Stadshuset (Radhuset) är också en mycket viktig byggnad och har utsikt över Stortorget. Något helt annat och mycket iögonfallande i Malmö är Turning Torso, den högsta av alla byggnader i Skandinavien, och förmodligen det mest bisarra. Malmö är också väl lämpad för att utforska andra delar av Sverige, med många turister väljer att njuta av dagsturer utanför staden.

Färjor från hamnen i Malmö avgår till Travemünde i Tyskland.