Boka en färja från/till Malmö

Malmö färjehamn i Sverige förbinder Travemünde i Tyskland med möjlighet att välja mellan upp till 20 överfarter per vecka. Restiden för Malmö till Travemünde överfarten är 8 timmar 45 minuter och trafikkeras av Finnlines.

Malmö hamnkarta

Klicka här för karta

Malmö färjealternativ

Malmö färjetjänster

 • Finnlines
  • 20 avgångar per vecka 8 tim 45 min
  • Få pris

Guide till Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad och en stor knutpunkt mellan Sverige och Danmark tack vare Öresundsbron.

Hur tar man sig runt i Malmö?

Skånetrafiken trafikerar ett flertal busslinjer i centrala Malmö. Det går också utmärkt att se Malmö till fots eller med cykel. Du kan aven se Malmö från kanalvägen genom att hyra en trampbåt, kanadensare eller kajak.

Vad finns att göra I Malmö?

Malmö är Sveriges tredje största stad och en stor knutpunkt mellan Sverige och Danmark tack vare Öresundsbron.

Det vridande tornet är en av Sveriges mest kända byggnader och en självklar sevärdhet. Turning Torso är den högsta skyskrapan både i Sverige och hela Norden. Tornet är hela 190 meter högt.

Ribergsborgstrand ligger endast 15 minuters promenad från centrala Malmö och här du chansen att sola och bada under sommarhalvåret.

På sommaren förvandlas Lilla torg till en stor folkfest med mängder av uteserveringar och restauranger. På kvällar och helger finns både barer och uteserveringar som har öppet långt in på natten.

Möllevångstorget ligger i centrala delen av Malmö och kallas för ”möllan”. Torget är känt för att vara ett mångkulturellt centrum där kulturer från hela världen möts och umgås.

Vill man shoppa finns bland annat Emporia i Hyllie, som är ett av Sveriges största shoppingcenter. Andra shoppingcenter och gallerior inkluderar Mobilia, Triangeln, Caroli, Entré och så klart Hansa citygalleria, som ligger mitt i centrum.

Så här hittar du till Malmö hamn

 • Malmö Färjans hamnadress

  Norra Hamnen, Lappögatan 3B, 211 24 Malmö

 • Malmö övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Malmö färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Malmö övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!