Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Malmö hamn

  • Malmö övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Malmö färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Malmö övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Malmö färjetjänster

Guide till Malmö

Hur tar man sig runt i Malmö?

Skånetrafiken trafikerar ett flertal busslinjer i centrala Malmö. Det går också utmärkt att se Malmö till fots eller med cykel. Du kan aven se Malmö från kanalvägen genom att hyra en trampbåt, kanadensare eller kajak.

Vad finns att göra I Malmö?

Malmö är Sveriges tredje största stad och en stor knutpunkt mellan Sverige och Danmark tack vare Öresundsbron. Det vridande tornet är en av Sveriges mest kända byggnader och en självklar sevärdhet. Turning Torso är den högsta skyskrapan både i Sverige och hela Norden. Tornet är hela 190 meter högt. Ribergsborgstrand ligger endast 15 minuters promenad från centrala Malmö och här du chansen att sola och bada under sommarhalvåret. På sommaren förvandlas Lilla torg till en stor folkfest med mängder av uteserveringar och restauranger. På kvällar och helger finns både barer och uteserveringar som har öppet långt in på natten. Möllevångstorget ligger i centrala delen av Malmö och kallas för ”möllan”. Torget är känt för att vara ett mångkulturellt centrum där kulturer från hela världen möts och umgås. Vill man shoppa finns bland annat Emporia i Hyllie, som är ett av Sveriges största shoppingcenter. Andra shoppingcenter och gallerior inkluderar Mobilia, Triangeln, Caroli, Entré och så klart Hansa citygalleria, som ligger mitt i centrum.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.