Jämför färjor från Frankrike till Algeriet
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Om Frankrike

Frankrike har varit en av världens populäraste turist destinationerna för många år och är en av de mångfaldigaste länderna i världen.

Med en variation av landskap, dess charmerande människor samt kulturella rikedom, är Frankrike en idealisk destination för semestersökare. Paris med dess ikoniska monument och Europas mest populära nöjespark samt Franska rivieran i sydost tar rubrikerna, med det finns massor annat att göra och se.

Oberoende om man söker efter en äventyrs semester, en spa paus, avslappning på stranden, slott skådning, shopping eller helt enkelt människor att titta på, kan man hitta allt i Frankrike. Och oberoende hur många gånger man besöker, hittar man alltid något att upptäcka.

Med dess centrala position i västra Europa, är Frankrike perfekta portgången med färja till de omgivande länderna samt medelhavs öarna och Engelska kanalen. Med många rederier som driver korsningar till och från Frankrike, har de destinationer som Storbritannien, Irland, Kanalöarna, Corsica, Sardinien samt norra Afrika.

Om Algeriet

Med den längsta gränsen på kontienten och en 1,644 kilometer kustlinje mot Medelhavet är Algeriet en av Afrikas största diamanter.

Landet är dock bäst känd för dess magnifika Sahara område, med över fyra femtedelar av dess 2,381,41 kvadratkilometer draperad i öken. Liksom de flesta nord Afrikanska nationer, är Algeriet fylld av fortida ruiner som dateras ända tillbaka till romerska samt Bysantiska tidevarven, den mest kända är staden Timgas, nära Batna.

En av deras rikedomar är också vackra städer. Huvudstaden Alger definieras av franska colonial byggnader, Annaba ståtar med hisnande basilikor intill turkosa vatten och den äldsta staden i länet, Constantine erbjuder historiska under runt varje hörn.

Med många portar längs med Medelhavs kusten, är Algeriet och södra Europeiska kusten väl kopplande av färjor. Länder som till exempel Spanien, Frankrike och Italien erbjuder alla regelbundna korsningar, driven av ett brett urval av färjebolag.

Färjor från Frankrike till Algeriet

Kundtjänst

CSBannerText