Marseille till Bejaia färja

Marseille Bejaia rutten ansluter Frankrike med Algeriet. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Algerie Ferries. Det finns överfarter upp till 1 gånger vecka med en resetid från ca 21 timmar.

Marseille Bejaia seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Marseille till Bejaia färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Frankrike till Algeriet sida.

Marseille - Bejaia färjerederier

  • Algerie Ferries
    • 1 Avgång per vecka 21 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Marseille Bejaia

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Marseille Bejaia är en bil och 1 passagerare.

Marseille guide

Marseille är Frankrikes näst största stad och ligger på medelhavskusten i södra delen av landet. Stadens hamn är också Frankrikes största handelshamn. Stadens huvudgata sträcker sig österut från den gamla hamnen (Vieux Port) till Réformés kvarteret. Två stora fort flankerar ingången till den gamla hamnen Fort Saint-Nicolas på södra sidan och Fort Saint-Jean i norr. Längre ut i Bay of Marseille ligger Frioul skärgården som omfattar fyra öar, varav en är platsen för Château d'If, som blev känd genom den Dumas roman Greven av Monte Cristo. Centrum i Marseille har flera gågator, speciellt rue St Ferréol, Cours Julien nära musikkonservatoriet, Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves utanför den gamla hamnen och området kring Hôtel de Ville.

Fyra färjebolag kör linjer från Marseille och erbjuder linjetrafik till Korsika, Sardinien, Algeriet och Tunisien. Det finns fyra olika terminaler och är alla i "gares mari sud" (södra terminalen) distriktet. Nationella nerminalen ett och två tjänar passagerare till och från Korsika och Sardinien, medan internationella terminaler tre och fyra tar passagerare till och från Algeriet och Tunisien.