Spain

Jämför färjor från Spanien till Algeriet

Det finns 3 ferry routes mellan Spanien och Algeriet, vilket ger dig 4 överfarter per vecka att välja bland. Balearia trafikerar 1 routes, Valencia till Mostaganem som seglar 1 gånger dagligen. Naviera Armas trafikerar 2 routes, Almeria till Ghazaouet seglar 1 gånger per dag, & Almeria till Oran som seglar 2 gånger dagligen.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från Spanien till Algeriet.

Spanien-Algeriet-färjekarta

Klicka här för karta

Om Spanien:

När du befinner dig i Spanien kommer du att märka spanjorernas passion för livet och du kommer att förstå varför Spanien är mycket väl känt för sitt nattliv och de regionala festligheter.
Upptäck den vackra arkitekturen och monument i de underbara och livliga städerna som Barcelona, Madrid, Valencia, Sevilla, Granada, Bilbao, Santander, etc.
För de flesta besökare har landskapen och kustlinjen lika mycket intresse och variation. Spanien är ett av de bergigaste landet i Europa där man kan ta utmärkt promenader då man kan stöta på vilda djur i ett dussin, framför allt i Picos de Europa och Pyrenéerna.
När ni besöker detta land får ni överväga att besöka några av de stora vinregioner och provsmaka de utmärkta spanska vinerna. Besök den vackra kusten med fina sandstränder längst Costa de la Luz och Costa del Sol. Eller vikarna i Costa Brava och det svalare Atlanten vattnet och surfta vid Kantabrien. Segla till Balearerna eller Kanarieöarna och njut av den spanska maten (tapas, paella eller fideua med en kall öl eller sangria) och naturligtvis få en hälsosam solbränna.

Om Algeriet:

Med den längsta gränsen på kontienten och en 1,644 kilometer kustlinje mot Medelhavet är Algeriet en av Afrikas största diamanter.

Landet är dock bäst känd för dess magnifika Sahara område, med över fyra femtedelar av dess 2,381,41 kvadratkilometer draperad i öken. Liksom de flesta nord Afrikanska nationer, är Algeriet fylld av fortida ruiner som dateras ända tillbaka till romerska samt Bysantiska tidevarven, den mest kända är staden Timgas, nära Batna.

En av deras rikedomar är också vackra städer. Huvudstaden Alger definieras av franska colonial byggnader, Annaba ståtar med hisnande basilikor intill turkosa vatten och den äldsta staden i länet, Constantine erbjuder historiska under runt varje hörn.

Med många portar längs med Medelhavs kusten, är Algeriet och södra Europeiska kusten väl kopplande av färjor. Länder som till exempel Spanien, Frankrike och Italien erbjuder alla regelbundna korsningar, driven av ett brett urval av färjebolag.