Balearia Caribbean
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Balearia Caribbean

Balearia Caribbean, tidigare känd som Bahamas Express, driver en snabb färjeförbindelse mellan Fort Lauderdale i Florida och Grand Bahama Island i Bahamas.

Företaget ägs av den spanska koncernen Baleària som specialiserar sig på snabbfärjor runtom i världen. De började bedriva färjetrafik mellan USA och Bahamas 2011 då de tog över Bahamas Express-rutten. Resan som avgår från terminal 1 i Fort Lauderdales hamn Everglades lägger an i Freeport Harbour på Grand Bahama Island ca 3,5 timme semare.

Resan är populär både bland dagsresenärer och de som vill övernatta i det vackra Bahamas. Snabbfärjan Jaume 1, ett 78 meter långt skepp med plats för fler än 600 passagerare och 130 fordon, åker dagligen den 122 km långa sträckan i en hastighet av 32 knop.

Passagerarna kan välja mellan olika sittplatsalternativ i ekonomiklass eller ekonomiklass premium.

Vad gäller underhållning ombord erbjuder Jaume I ett stort utbud av filmer och dokumentärer, en taxfreebutik med souvenirer och en resebyrå.

Med directferries.se kan ni hitta Balearia Caribbean titabeller, resor och boka Balearia Caribbean biljetter. Vi jämnför också Balearia Caribbean med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.