Varför använda
Direct Ferries?

3247 färjerutter och 668 hamnar runt om i världen

Över 2.5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1.2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Bimini

Ungefär åttio kilometer öster om Miami i Florida, USA, ligger den västligaste stadsdelen av Bahamas: Bimini, en liten skärgård som omfattar två huvud öar som kallas norra och södra Bimini, samt flera rev.

Placerad vid åsen av en enorm undervattens klippa, utanför västkusten, är Bimini känd över nationen som "stora fiske huvudstaden" tack vare dess djupvattnen med tropiska arter som wahoo, marlin och segelfisk. De grundare stränderna gynnas enormt från den varma Golfströmmen, vilket ger en idealisk miljö för livfullt färgad korall,mantor och baljor av delfiner, vilket gör Bimini ett undervattens paradis. Dessutom kan dykare förundras över en nedsänkt fartyg som byggdes av Henry Ford under första världskriget, eller kolla på den mytomspunna försvunna staden Atlantis, nära North Bimini Island. Denna region av Bimini har också de finaste stränderna, alla med bländande vit sand som sträcker sig hela vägen upp från Alice Town till Bailey Town.

En guidad tur i Biminis naturstig är ett måste, det erbjuder många möjligheter att utforska olika endemiska djur, inklusive Bimini Boa, och fascinerande växtarter. Men en av de mest populära platserna i Bimini är Healing Hole, en naturlig pool pumpad med litium och svavel-ingjutet havsvatten, som en gång i tiden troddes bromsa människans åldringsprocess.

Det är inte konstigt att så många historiska personer har navigerat till det turkosa vattnet från USA. Förs har öarna fungerat som en fristad under förbudet för rom-älskare, sedan blev Ernest Hemingway kär i den gyllene kusten på 1930-talet, och kallade det för sitt sommarhem. Dessutom, skrev Martin Luther King delar av hans Nobels fredspris tacktal när han seglade lägs kusten året 1964; bronsa minnesmärke som är en av de största turistattraktionerna i Alice Town.

Färjor ansluter Bimini Islands med Florida, USA, med några korsningar per vecka från Miami till norra Bimini, vanligtvis räcker det bara ett par timmar.

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

  • Balearia Caribbean
    • Få pris

Rutter och hamnar i Bimini