Färja från Fort Lauderdale till Bimini Islands

Fort Lauderdale Bimini Islands-rutten går mellan USA och Bimini. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Balearia Caribbean. Färjor avgår upp till 6 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar.

Färjetrafiken på Fort Lauderdale Bimini Islands-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Fort Lauderdale och Bimini Islands

  • Balearia Caribbean
    • 6 avgångar per vecka 2 tim
    • Få pris

Guide till Fort Lauderdale

Fort Lauderdale är en stad som ligger i delstaten Florida i USA. Staden ligger på Atlantkusten, ungefär 40 km norr om Miami. Med en genomsnittlig temperatur på 25 grader året runt och cirka 3.000 soltimmar är det ett populärt turistmål. Staden har fått sitt namn från en rad fästningar byggda av USA under andra Seminolekriget under den första delen av det 1900-talet. Fort Lauderdales konst och nöjesdistrikt, känd som Riverwalk Arts & Entertainment District, går från öst till väst längs Las Olas Boulevard, från stranden till hjärtat av downtown. Utöver sin museer, stränder, och nattliv, är Fort Lauderdale hem till Fort Lauderdale Swap Shop, en stor inomhus / utomhus loppmarknad och har världens största drive-in biograf, med 13 skärmar. Den internationella Swimming Hall of Fame ligger på Fort Lauderdale beach, och rymmer ett stort vattenkomplex samt ett museum, teater, och forskningsbibliotek.

Det finns en daglig färjelinje mellan Fort Lauderdale och Freeport, på Grand Bahamaön. Den 122 km långa resan tar ungefär 2 1/2 timmar.