USA

Såhär bokar du färjor från USA till Bimini

Det finns för tillfället bara en rutt mellan USA och Bimini som traffikeras av 1 färjerederi – Balearia Caribbean. Fort Lauderdale till Bimini Islands färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 2 timmar.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här USA Bimini överfarten mellan Fort Lauderdale och Bimini Islands, då frekvens och restid kan variera.

USA-Bimini-färjekarta

Klicka här för karta

Om USA:

USA är hem till världens tredje största befolkning med mer än 300 miljoner människor. USA består av både tätbefolkade städer med förorter, och stora, obebodda och natursköna områden.

Med en historia av mass invandringen från 1600-talet, är Amerika rikt av kulturer från hela världen och spelar en dominerande roll i världens kultur. USA är känd för sitt breda utbud av populära turistmål, från skyskraporna på Manhattan och Chicago, till de naturliga underverken i Yellowstone och Alaska, till de varma, soliga stränderna i Florida, Hawaii och södra Kalifornien.

Om Bimini:

Bimini består av två huvud öar omgivna av holmar, som ligger bara åttio kilometer öster om Miami i USA.
De pärlvita stränderna och berömda fiskemöjligheter hade Ernest Hemingway fast under 1930-talet, där han arbetade på sin roman "Att ha och inte ha", och Martin Luther King Jr skrev en del av hans Nobels fredspris tacktal här år 1964. Det har blivt ett populärt tillhåll för amerikaner, tack vare dess närhet till Miami, och det är lätt att se varför. Den "sportfiske huvudstad i världen" lever verkligen upp till sin titel, skryter med över femtio rekordsättande fångster av wahoo, svärdfisk och segelfisk. Tysta och vackra stränder hittas på norra ön, medan världen under vågorna är lika imponerande, med den mytomspunna förödande förlorade staden Atlantis och delar av korallrev pryder havsbotten.

Miami i Florida, USA, är den huvudporten till Bimini Islands, med färjor som kajar strax norr om Bailey Town på Bimini North Islands västkust på bara två timmar.