COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Freeport - Fort Lauderdale är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Grand Bahama till USA

Rederier som åker mellan Freeport och Fort Lauderdale

    • 2 Sailings Weekly 3 hr
    • Get price

Färja från Freeport till Fort Lauderdale

Freeport Fort Lauderdale-rutten går mellan Grand Bahama och USA. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Balearia Caribbean. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar.

Färjetrafiken på Freeport Fort Lauderdale-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Freeport

Freeport är en stad på ön Grand Bahama i nordvästra Bahamas och är den näst folkrikaste staden i Bahamas. Staden liger ungefär 100 km från kusten i Palm Beach, Florida och ligger på den stora East West - North South farleden. Lucaya och dess marknadsplats har utvecklats till turistnavet på ön, dels genom design och delvis på grund av orkaners skador på andra delar av Freeport. Den internationella Bazaar erbjuder en samling av butiker och restauranger med teman inspirerade från platser runt om i världen, och även om vissa turist butiker och en liten Straw Market fortfarande är i drift, har shoppingområdet, en gång en av Free största turistattraktioner, förlorat många av sina butiker till Port Lucaya Marketplace (inte att förväxla med Port Lucaya, där fartyg dockar). Freeport har allt från butiker och stränder till restauranger, ett kasino och två stora golfbanor.

Lucayan Harbour är en 10 minuters bilresa från Freeport. Taxi finns från piren och har metertaxa men tar ofta ut en fast avgift. Det finns också skåpbilar som tar färjepassagerare in till stan. Bilar och skotrar finns att hyra.


Guide till Fort Lauderdale

Fort Lauderdale är känt för sina stränder, konst, kultur och evenemang och ligger i Florida i USA. Staden är belägen cirka 40 km norr om Miami och ligger på Atlantens kust. Liksom många south east Florida grannar, har Fort Lauderdale länge återuppfunnit sig själv. I ett tillstånd där pråliga turistzoner står ofta fjärran från vardagliga innerstäder, Fort Lauderdale uppvisar konsekvenserna på båda ändarna av 2 miles långa Las Olas korridoren. Den gnistrande look resultat från uppgraderingar bade i centrum och på stranden. Matchar centrums innovativa konstdistrikt. caféer och butiker är, det finns ett lika uppfinningsrik strandområde, med hotell, kaféer och butiker står inför en outvecklad strandlinje, och nya resorts stil hotell byte av bleka ikoner från förr. Trots försiktighet av pretentiösa överexploatering, har stadens ledning tillåtit en slående antal glittrande höghus.

Det finns en daglig färjelinje mellan Fort Lauderdale och Freeport, på Grand Bahama Island. Den 76 mil långa resan tar ungefär 2 1/2 timmar