COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Fort Lauderdale - Freeport är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från USA till Grand Bahama

Rederier som åker mellan Fort Lauderdale och Freeport

    • 2 Sailings Weekly 3 hr
    • Get price

Färja från Fort Lauderdale till Freeport

Fort Lauderdale Freeport-rutten går mellan USA och Grand Bahama. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Balearia Caribbean. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar.

Färjetrafiken på Fort Lauderdale Freeport-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Fort Lauderdale

Fort Lauderdale är en stad som ligger i delstaten Florida i USA. Staden ligger på Atlantkusten, ungefär 40 km norr om Miami. Med en genomsnittlig temperatur på 25 grader året runt och cirka 3.000 soltimmar är det ett populärt turistmål. Staden har fått sitt namn från en rad fästningar byggda av USA under andra Seminolekriget under den första delen av det 1900-talet. Fort Lauderdales konst och nöjesdistrikt, känd som Riverwalk Arts & Entertainment District, går från öst till väst längs Las Olas Boulevard, från stranden till hjärtat av downtown. Utöver sin museer, stränder, och nattliv, är Fort Lauderdale hem till Fort Lauderdale Swap Shop, en stor inomhus / utomhus loppmarknad och har världens största drive-in biograf, med 13 skärmar. Den internationella Swimming Hall of Fame ligger på Fort Lauderdale beach, och rymmer ett stort vattenkomplex samt ett museum, teater, och forskningsbibliotek.

Det finns en daglig färjelinje mellan Fort Lauderdale och Freeport, på Grand Bahamaön. Den 122 km långa resan tar ungefär 2 1/2 timmar.


Guide till Freeport

Freeports största skillnad är att det är på Bahamas nordligaste ö. Ligger bara 70 miles öster om Palm Beach, USA, är Grand Bahama Island regelbundet på kortkryssning krets från södra Florida. Men ön, den fjärde största i Bahamas 700-starka ö-kedja, är skyldig sin popularitet till sina stränder, vackra, släta vita sandringar Grand Bahama Island, och dess vattensporter, från snorkling till djuphavsfiske. Lucaya och dess marknadsplats har utvecklats till turistnav på ön, dels genom design och delvis på grund av orkanen skador på andra delar av Freeport. Den internationella Bazaaren erbjuder en samling av butiker och restauranger med teman inspirerade från platser runt om i världen, och även om vissa turistbutiker och en liten Straw Market fortfarande är i trafik, en gång en av Freeports största turistattraktioner, förlorat många av sina butiker till Port Lucaya Marketplace (inte att förväxla med Port Lucaya, där fartyg docka).