USA

Såhär bokar du färjor från USA till Grand Bahama

Det finns för tillfället bara en rutt mellan USA och Grand Bahama som traffikeras av 1 färjerederi – Balearia Caribbean. Fort Lauderdale till Freeport färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 2 timmar 30 minuter.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här USA Grand Bahama överfarten mellan Fort Lauderdale och Freeport, då frekvens och restid kan variera.

USA-Grand Bahama-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från USA till Grand Bahama

Om USA:

USA är hem till världens tredje största befolkning med mer än 300 miljoner människor. USA består av både tätbefolkade städer med förorter, och stora, obebodda och natursköna områden.

Med en historia av mass invandringen från 1600-talet, är Amerika rikt av kulturer från hela världen och spelar en dominerande roll i världens kultur. USA är känd för sitt breda utbud av populära turistmål, från skyskraporna på Manhattan och Chicago, till de naturliga underverken i Yellowstone och Alaska, till de varma, soliga stränderna i Florida, Hawaii och södra Kalifornien.

Om Grand Bahama:

Grand Bahama har fullt med historia och charm, och är ett komplett semestermål. Grand Bahama Island består av tre olika områden - East End, Freeport / Lucaya och West End - var och en erbjuder sin egna unika upplevelse. Om ni är ute efter att se några natur områden, känn er fria att utforska öns tre nationalparker - varav två är hem för ett stort antal inhemska fåglar. Naturligtvis skulle ingen Bahamas ö vara komplett utan de vackra stränderna, varav Grand Bahama kan man hitta på den södra sidan av ön.