Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Rostock hamn

 • Rostock hamn med bil

  Följ A20/19 motorväg hela vägen till Rostock hamn.

 • Rostock hamn med tåg

  Ni kan nå Rostock Centralstation via det tyska järnvägsnätet och sedan fortsätt med spårvagn nr. 4 till hållplatsen 'Dierkower Kreuz', ta sedan anslutande buss nr. 19 eller 21 till hamnen.

 • Rostock hamnadress

  Finnlines & Tallink Silja Ost-West-Str. 35, D - 18147, Rostock TT Line Am Warnowkai 8, D-18147, Rostock Scandlines Hochhaus am Fährhafen, D - 18119 Rostock

 • Rostock övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Rostock färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Rostock övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Rostock färjetjänster

Guide till Rostock

Vad finns att göra i Rostock?

Rostock blev precis som många andra tyska städer svårt skadat under andra världskriget och många av stadens historiska hus förstördes. Men ett stort antal gotiska gavelhus och medeltida kyrkor står fortfarande kvar och går att besöka. Stranden i Warnemünde har alltid varit populär bland både turister och lokalbefolkningen, speciellt under sommarmånaderna när det vackra vädret lockar modiga badare att ta sig i ett dopp i Östersjöns kalla vatten. Strandpromenaden är kanske den vackraste gatan i Rostock, med restauranger, butiker och kaféer som kantar kusten. I Alter Strom har man utsikt över båtar och yachter medan man äter och dricker gott på en av de många fisk- och skaldjursrestaurangerna som ligger i hamnområdet.

Hur tar man sig runt i Rostock?

Man tar sig lättast runt staden med spårvagn, buss eller bil.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.