COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Malmö - Travemünde är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Sverige till Tyskland

Rederier som åker mellan Malmö och Travemünde

  • 18 Sailings Weekly 8 hr 45 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Malmö till Travemünde

 • "Resa 11 juli"

  Att resa från Malmö till Travemünde är ett smidigt sätt att komma en bra bit ner för att sedan komma vidare ner i Europa. Allt funkade bra på båten men frukosten lämnade övrigt att önska. Brödet var tråkigt, sortimentet av pålägget var ringa o det varma var helfabrikat. Det kändes lite lågbudget.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa 9/9 "

  En fantastisk fin hytt med bra bäddar, tv och stor och rymlig dusch/WC Bra mat i buffén och mycket trevlig och hjälpsam personal. Perfekt för vår resa.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig tripp"

  En trevlig tripp med fantastiskt personal på båten. Litet utbud av aktiviteter och lite lång resa tyvärr. Skönt att slippa köra igenom Danmark! :D rekommenderas varmt att åka till Travemünde och passa på att besök Lübeck

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Hjälpsammaste"

  Mycket hjälpsamt personal och puntlighett

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Malmö till Travemünde

Malmö Travemünde-rutten går mellan Sverige och Tyskland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Finnlines. Färjor avgår upp till 18 gånger vecka med en resetid på ca 8 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Malmö Travemünde-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Malmö

Malmö är en stad i Sverige och huvudstaden i Skåne län. Efter byggandet av Öresundsbron, en dubbelspårig järnväg och tvåfiliga bron över Öresund mellan Scania (sydligaste Sverige) och Danmark, har Malmö förvandlats. Från en stad som har kämpat har den gynnats av den arkitektoniska utvecklingen som har lockat nya bioteknik och IT-företag till staden. Trots all expansion som staden har genomgått, är Malmö en liten, vänlig stad med ett bra urval av kulturella sevärdheter, inklusive det nya Moderna Museet. Det har många högklassiga restauranger och bistroer och stora caféer. Om du vill besöka Malmö Konstmuseum, Stadsmuseum, Naturhistoriska museet och Teknikens och Sjöfartens hus Museum på en dag, har du tur. De är alla belägna i den imponerande Malmöhus slottbyggnaden.

Andra museer i Malmö som du bör pricka av din checklista inkluderar Moderna Museet, inrymt i en nedlagd kraftstation och uppvisar framstående samtida internationella konstverk. Malmö Konsthall är känd för funktion och estetik, samt användning av rymd och ljus i sitt galleri.

Färjor från hamnen i Malmö avgår till Travemünde i Tyskland.


Guide till Travemünde

Den tyska staden Lübeck är känd för sina många gotiska byggnader och sin goda marsipan. Den kanske mest ikoniska sevärdheten är den medeltida stadsporten "Holstentor", uppförd runt 1464-1478, som består av två torn förbundna med en valvbågsport mellan dem. Bakom stadsporten väntar en stad full av medeltida charm och mängder av historiska byggnader som sen mitten av 80-talet gett Lübeck en plats på Unescos världsarvslista. De flesta sevärdheterna återfinns i gamla stan, eller 'aldstadt' som det heter på tyska.

Den stora Östersjöhamnen ligger i stadsdelen Travemünde, som med sin långa strandpromenad och sandstrand är ett populärt resmål bland badsugna turister.
Runtomkring Lübeck finns många turistattraktioner och kända landmärken. Av särskilt intresse är det 800 år gamla rådhuset (Rathaus), den vackra domkyrkan Lübecker Dom som dateras till 1100-talet, den magnifika herrgården Schloss Rantzau samt Tysklands äldsta sjukhus, Heiligen Geist, som grundades 1227.