Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Travemünde hamn

  • Travemünde övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Travemünde färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Travemünde övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Travemünde färjetjänster

Guide till Travemünde

Vad kan man göra i Travemünde?

På grund av sitt läge vid Tysklands östersjökust, ett område som knappast är känt för sol och bad, blir Travemünde ofta förbisett som turistmål – men det kanske är lika bra att den här pärlan förblir dold för allmänheten, för det gör det än mer attraktiv för de trogna besökare som gärna vill ha platsen för sig själva. Travemünde har varit en badort sen början på 1800-talet och brukade kallas för Tysklands St Tropez. Kommer man hit är det lätt att förstå varför staden brukade vara så populär. Den livliga stämning som brukade kännateckna semesterorten har ersatts av en mer lågmäld atmosfär, men här finns fortfarande ett stort utbud av barer och restauranger där man kan roa sig och äta gott. Traditionell tyska rätter serveras i de många matstånden och de smakar ännu bättre om de sköljs ner med ett rejält stop tysk öl. Hela hamnområdet är trevligt att strosa runt i, och här finns en del sevärdheter såsom Travemündes gamla fyr som byggdes 1539 och är Tysklands äldsta. Vill man lära sig om stadens historia bör man besöka Seebadmuséet där man får lära sig allt om stadens historia, från fiskeläge till badort.

Hur tar man sig runt I Travemünde?

Det är lättast att gå till fots eller cykla, men det finns även bussar som trafikerar staden.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.