Färja från Karlskrona till Gdynia

Karlskrona Gdynia-rutten går mellan Sverige och Polen. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Stena Line. Färjor avgår upp till 21 gånger vecka med en resetid på ca 10 timmar 16 minuter.

Färjetrafiken på Karlskrona Gdynia-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Karlskrona och Gdynia

 • Stena Line
  • Avgår 3 gånger per dag 10 tim 16 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Karlskrona Gdynia

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Karlskrona Gdynia-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Karlskrona till Gdynia

 • "Ris och ros"

  Bra lunchbuffé åt ena hållet, fantastisk åt andra hållet. Toaletterna kan med fördel städas oftare. Mycket bra med spa/massage, rekommenderas varmt! Och det bästa av allt: alla lekhörnor och aktiviteter för barnen. Tack! Mvh Martin

  'Martin' reste Karlskrona Gdynia med Stena Line på Stena Spirit

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Kanonstart på semestern. "

  Härligt väder, en stor och fin båt med en mycket fin buffé. Rekommenderas varmt. Mysigt på övre däck med dj och bar. Toppen!

  'Peter' reste Karlskrona Gdynia med Stena Line på Stena Vision

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Skön resa"

  Bra och skön resa. Tiden gick fort

  'Marcus' reste Karlskrona Gdynia med Stena Line på Stena Spirit

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ro i själen "

  Så underbar härlig resa idag 23/6 från Gydinia. Sol, bra musik av discjockey på soldäck, lugnt o stilla vatten. Bara njöt i 10 timmar.

  'Pamela' reste Karlskrona Gdynia med Stena Line på Stena Spirit

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Karlskrona

Karlskrona är en gammal örlogsstad som än idag har Sveriges största örlogsbas. Staden är belägen på fastlandet och den östra delen av Blekinge skärgård, där den är spridd över 30 öar. Den lilla ön Stumholmen brukade tillhöra den svenska marinen men idag är den hem till Marinmuseet.

Dagen före midsommarafton är en viktig dag i Karlskrona då staden är värd för den traditionsenliga marknaden lövmarknaden, som brukar locka tiotusentals besökare. Slutet av juli-början av augusti arrangeras Karlskrona skärgårdsfest, en festival med konserter, god mat & dryck och härlig stämning. Staden är också känd för att ha Skandinaviens största torg.

I hamnen finns kort- och långtidsparkering samt goda buss- och tågförbindelser.

Guide till Gdynia

Gdynia är en polsk hamnstad som ligger vid Östersjön. Här finns en av Polens största och mest trafikerade hamnar som anlades på 20-talet, och staden byggdes upp runt hamnen (även om det funnits bosättningar här sen 1200-talet). Det är därför en modern stad med förhållandevis få äldre byggnader. Sommartid finns det gott om turister som beger sig till de vackra och vita sandstränderna för att sola och ta sig ett dopp i Östersjön.
Gdynia bildar ett storstadsområde som kallas för Trójmiasto (trestaden) tillsammans med städerna Gdansk och Sopot. Är man intresserad av funkisarkitektur från 1920- eller 30-talet är Gdynia ett perfekt resmål, eftersom få byggnader är äldre än så. (Med vissa undantag: den äldsta byggnaden i Gdynia är Sankt Mikael Ärkeängels kyrka i Oksywie från 1200-talet).
Fascineras man av marinhistoria kan man besöka Gdynias akvarium och havsmuseum (Akwarium Gdyńskie) eller museiskeppen fregatten Dar Pomorza och jagaren Blyskawica.