Karlskrona till Gdynia färja

Karlskrona Gdynia rutten ansluter Sverige med Polen. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Stena Line. Det finns överfarter upp till 21 gånger vecka med en resetid från ca 10 timmar 30 minuter.

Karlskrona Gdynia seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

För mer information besök vår Färjor från Sverige till Polen sida.

Karlskrona - Gdynia färjerederier

 • Stena Line
  • 3 Avgångar per dag 10 tim 30 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Karlskrona Gdynia

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Karlskrona Gdynia är en bil och 2 passagerare.

Karlskrona Gdynia färja recensioner

 • "Trevlig resa"

  Detblåste upp till storm och vi var ganska rädda. Ganska mycket till och med, framförallt då vi såg att vi skulle sova i liten cell långt ner de bildäck. Titanic spelades upp inför våra ögon. Hamnade i diskoteket där vi drack ubåtar (öl med jägermeister i) haha, och vi dansade, pratade med trevliga polska människor och hade jättekul! Och vi kom fram till Gdynia på morgonen!

  'Björn och Susanne' reste Karlskrona Gdynia med Stena Line på Stena Spirit

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Karlskrona gdynia"

  Nöjd med resan. Kabinen kunde vara trevligare inredda.

  'Ricardo' reste Karlskrona Gdynia med Stena Line på Stena Spirit

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Familjeresa"

  Fyra helnöjda resenärer, 19-65 år

  'Anonym' reste Karlskrona Gdynia med Stena Line på Stena Spirit

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Familjeresa"

  Fyra helnöjda resenärer, 19-65 år

  'Anonym' reste Karlskrona Gdynia med Stena Line på Stena Spirit

  Lӓs mer Läs mindre

Karlskrona guide

Karlskrona är en stad i Sverige och är känd som Sveriges enda barockstad och är värd för Sveriges enda kvarvarande flottbas och är säte för Sveriges kustbevakning. Staden är spridd över 30 öar och är belägen i den östra delen av Blekinge skärgård. Den lilla ön Stumholmen brukade tillhöra den svenska marinen men idag är den hem till Marinmuseumet.

Dagen före midsommarafton är en viktig dag i Karlskrona då staden är värd för en stor mässa som brukar locka tiotusentals besökare. Mässan heter Lövmarknaden och är också mycket populär bland invånarna i staden. Staden är också känd för att ha det största torget i Skandinavien.

Varje år i slutet av juli / början av augusti hålls en folkfest som heter Seglet i stadens hamn. Det är en plats där familjer går att få något att äta och dricka, och kanske titta på segelbåtar som står uppradade på piren.

Karlskrona hamn har ett utbud av tjänster och faciliteter för resenärer. Hamnen har kort- och långtidsparkering med bekvämt placerade utrymmen för handikappade förare.

Gdynia guide

Gdynia, som ligger på Östersjöns kust, är en av de yngsta polska städerna, vilket avspeglas i sitt utseende och atmosfär. Dess livliga centrum och hamnen besöks främst på sommaren, på grund av dess maritima läge och de långa sandstränderna. Under hela året, spelar den rollen som en av Polens största hamnar och ett större område varvsindustrin. Bortsett från varvet, är Gdynia en blomstrande centrum för affärer, med den status den mest välmående polska staden. Närheten till två andra städer, Gdansk och Sopot, som tillsammans bildar en tätort, bidrar till att utveckla kommersiell verksamhet. Såvitt sightseeing beträffar är Gdynia speciellt lämpad för beundrare av 1920 och 1930 arkitektur, eftersom du knappast kan hitta något äldre där. De stora attraktionerna i staden är två fartygsmuseer, fregatten Dar Pomorza (The Gift av Pommern) och jagaren Blyskawica (The Lightning), medan Oceanographic Museum and Aquarium ge besökarna möjlighet att fördjupa sina kunskaper om havet.