COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Karlskrona - Gdynia är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Sverige till Polen

Rederier som åker mellan Karlskrona och Gdynia

  • 3 Sailings Daily 9 hr 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Karlskrona till Gdynia

 • "Glömt att meddela att terminalen flyttat!!!!"

  Hur tusan kan ni missa att adressändra på bokningsbekräftelsen att terminalen flyttat i Gdynia??? Stressigt, onödigt och jag tänker aldrig boka med er igen!!

  'Stena Vision' travelled on Stena Vision

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Kanonstart på semestern. "

  Härligt väder, en stor och fin båt med en mycket fin buffé. Rekommenderas varmt. Mysigt på övre däck med dj och bar. Toppen!

  'Stena Vision' travelled on Stena Vision

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Stocnia Gdynia"

  Hej var med och byggde färjan 1986-87. En fin båt , säker i sjön . Hytt och annat rent och fint- Bra sjöfrukost "kryddade" resan. Återkommer säkert.

  'Stena Vision' travelled on Stena Vision

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ris och ros"

  Bra lunchbuffé åt ena hållet, fantastisk åt andra hållet. Toaletterna kan med fördel städas oftare. Mycket bra med spa/massage, rekommenderas varmt! Och det bästa av allt: alla lekhörnor och aktiviteter för barnen. Tack! Mvh Martin

  'Stena Spirit' travelled on Stena Spirit

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Karlskrona till Gdynia

Karlskrona Gdynia-rutten går mellan Sverige och Polen. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Stena Line. Färjor avgår upp till 21 gånger vecka med en resetid på ca 9 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Karlskrona Gdynia-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Karlskrona

Karlskrona är en gammal örlogsstad som än idag har Sveriges största örlogsbas. Staden är belägen på fastlandet och den östra delen av Blekinge skärgård, där den är spridd över 30 öar. Den lilla ön Stumholmen brukade tillhöra den svenska marinen men idag är den hem till Marinmuseet.

Dagen före midsommarafton är en viktig dag i Karlskrona då staden är värd för den traditionsenliga marknaden lövmarknaden, som brukar locka tiotusentals besökare. Slutet av juli-början av augusti arrangeras Karlskrona skärgårdsfest, en festival med konserter, god mat & dryck och härlig stämning. Staden är också känd för att ha Skandinaviens största torg.

I hamnen finns kort- och långtidsparkering samt goda buss- och tågförbindelser.


Guide till Gdynia

Gdynia är en polsk hamnstad som ligger vid Östersjön. Här finns en av Polens största och mest trafikerade hamnar som anlades på 20-talet, och staden byggdes upp runt hamnen (även om det funnits bosättningar här sen 1200-talet). Det är därför en modern stad med förhållandevis få äldre byggnader. Sommartid finns det gott om turister som beger sig till de vackra och vita sandstränderna för att sola och ta sig ett dopp i Östersjön.
Gdynia bildar ett storstadsområde som kallas för Trójmiasto (trestaden) tillsammans med städerna Gdansk och Sopot. Är man intresserad av funkisarkitektur från 1920- eller 30-talet är Gdynia ett perfekt resmål, eftersom få byggnader är äldre än så. (Med vissa undantag: den äldsta byggnaden i Gdynia är Sankt Mikael Ärkeängels kyrka i Oksywie från 1200-talet).
Fascineras man av marinhistoria kan man besöka Gdynias akvarium och havsmuseum (Akwarium Gdyńskie) eller museiskeppen fregatten Dar Pomorza och jagaren Blyskawica.