Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Gdynia hamn

 • Gdynia hamn med bil

  Gdynia har goda förbindelser till resten av Polen av motorvägen E28 och vägar 6, 20 och 7.

 • Gdynia hamn med tåg/buss

  Busstationen ligger nära Gdynias järnvägsstation, som kan nås från hela landet. För att komma till hamnen ta buss nr. 125 eller 105.

 • Gdynia hamnadress

  Kwiastkowskiego 60 PL-81156 Gdynia, Polen

 • Gdynia övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Gdynia färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Gdynia övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Gdynia färjetjänster

Guide till Gdynia

Hur tar man sig runt I Gdynia?

Gdansk, Gdynia, Sopot har en välutvecklad kommunaltrafik. Du kan åka SKMtåg, buss, spårvagn och trådbuss på samma dagsbiljett, vilket gör det lätt att röra sig runt i städerna – biljetten kostar 20 zl. Annars kan man stämpla engångsbiljetter (3,00 zl i bussar, spårvagnar och trådbussar. För SKMtåg gäller separat taxa baserad på avständ). Sommartid finns även båtturer från Gdynia till Jastarnia och Hel, samt från Gdansk till Hel, Westerplatte och Sobieszewo. Kommunala Vill man planera sin resa med kollektivtraffik i Gdansk, Gdynia och Sopot är det bäst att kolla på nätet på en hemsida. Bilen kan lämnas på bevakade parkeringsplatser som alltid är bemannade.

Vad kan man göra I Gdynia?

Gdynia är en jämförelsevis modern stad där man inte hittar många historiska byggnader. Den äldsta byggnaden i Gdynia är Sankt Mikael Ärkeängels kyrka i Oksywie från 1200-talet. Det finns också en nygotisk herrgård från 1600-talet på gatan Folwarczna i Orłowo. De flesta turister i Gdynia letar efter lämningar av stadens senare historia. I hamnen finns två museiskepp, jagaren ORP Blyskawica och fregatten Dar Pomorza Tall Ship. Gdynia är också känt för sina många exempel på tidig 1900-talsarkitektur, särskilt monumentalism och tidig funktionalism.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.