Boka en färja från/till Puttgarden

Puttgarden färjehamn i Tyskland förbinder Rödby i Danmark med möjlighet att välja mellan upp till 46 överfarter per dag. Restiden för Puttgarden till Rödby överfarten är 45 minuter och trafikkeras av Scandlines.

Puttgarden hamnkarta

Klicka här för karta

Puttgarden färjetjänster

 • Scandlines
  • Avgår 46 gånger per dag 45 min
  • Få pris

Guide till Puttgarden

Puttgarden är en liten by på den tyska ön Fehmarns ostkust, vid sundet Fehmarn Bält. Härifrån tar färjan till Rødby på Danmarks sydkust bara 45 minuter.

Vad kan man göra i Puttgarden?

Puttgarden är en typisk liten hamnby, med små och färgglada hus och stora grönområden. Här bor bara 2000 invånare, så det finns inte så mycket att göra förutom att dricka kaffe på något av de lokala kaféerna eller stilla strosa runt på de små gatorna. För de flesta besökare är Puttgarden bara en plats där man gör uppehåll eller byter färja, och det finns bara ett fåtal hotell.

Det finns några matställen i byn om man skulle bli hungrig. De flesta serverar typisk tysk husmanskost med olika slags korvar och kött.

Hur tar man sig runt i Puttgarden?

Det är en liten by som man utan problem kan utforska till fots.

Så här hittar du till Puttgarden hamn

 • Puttgarden hamn med bil

  Fährhafenstrasse 23769 Puttgarden

 • Puttgarden hamnadress

  Fährhafenstrasse 23769 Puttgarden

 • Puttgarden övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Puttgarden färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Puttgarden övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!