Liepaja
Travemünde
Färjor till Tyskland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Liepaja - Travemünde är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Liepaja till Travemünde

Liepaja Travemünde-rutten går mellan Lettland och Tyskland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Stena Line. Färjor avgår upp till 6 gånger vecka med en resetid på ca 22 timmar.

Färjetrafiken på Liepaja Travemünde-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Lettland till Tyskland
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Liepaja till Travemünde?

  Färjeresan från Liepaja till Travemünde tar ungefär 22h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Liepaja till Travemünde?

  Priserna för färjan mellan Liepaja - Travemünde varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 181 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Liepaja - Travemünde?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Liepaja och Travemünde, dessa är
  • Stena Line
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Liepaja - Travemünde?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Liepaja - Travemünde, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Liepaja - Travemünde?

  Ja, mellan Liepaja - Travemünde kan du resan utan bil med
  • Stena Line
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Liepaja - Travemünde?

  Ja, du kan resa med bil mellan Liepaja - Travemünde med
  • Stena Line
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Liepaja - Travemünde?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Stena Line
 • Vad är avståndet från Liepaja till Travemünde?

  Det är uppskattningsvis 626 sjömil mellan Liepaja och Travemünde.

Så tycker våra kunder om Färjor från Liepaja till Travemünde

 • "Snabb och punktlig"

  Snabb incheckning trots sommar och semestertider , överresan var ok med bra mat och enkel samt organiserat utkörning från bildäck. ses igen ....

  'Stena Flavia' travelled on Stena Flavia

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Liepaja

Liepaja är en stad belägen i västra Lettland som ligger på Östersjöns kust. Staden är känd i Lettland som "staden där vinden är född" förmodligen eftersom det i staden råder ständig sjöbris. Staden ligger ungefär 10 km från Riga, 110 km från Klaipeda, 115 km från Ventspils och 100 km från Saldus. Liepaja har också rika kulturella, konstnärliga och idrottsliga traditioner. Somrarna i Liepaja är vanligtvis fyllda med olika evenemang och festivaler - det börjar med "Sommar Sound" beach party och festivalen av hastighet "Rally Kurzeme", där tiotusentals besökare samlas i staden. Under vintermånaderna dör inte Liepajas livliga kulturliv då det finns många utställningar, konserter och andra kreativa aktiviteter som erbjuds. De verkliga konstpärlorna är de internationellt erkända föreställningarna hos Liepaja Theatre och Liepaja Symfoniorkester.

Från stadens hamn kan en färja tas till Travemünde.


Guide till Travemünde

Den tyska staden Lübeck är känd för sina många gotiska byggnader och sin goda marsipan. Den kanske mest ikoniska sevärdheten är den medeltida stadsporten "Holstentor", uppförd runt 1464-1478, som består av två torn förbundna med en valvbågsport mellan dem. Bakom stadsporten väntar en stad full av medeltida charm och mängder av historiska byggnader som sen mitten av 80-talet gett Lübeck en plats på Unescos världsarvslista. De flesta sevärdheterna återfinns i gamla stan, eller 'aldstadt' som det heter på tyska.

Den stora Östersjöhamnen ligger i stadsdelen Travemünde, som med sin långa strandpromenad och sandstrand är ett populärt resmål bland badsugna turister.
Runtomkring Lübeck finns många turistattraktioner och kända landmärken. Av särskilt intresse är det 800 år gamla rådhuset (Rathaus), den vackra domkyrkan Lübecker Dom som dateras till 1100-talet, den magnifika herrgården Schloss Rantzau samt Tysklands äldsta sjukhus, Heiligen Geist, som grundades 1227.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.