Color Line

Color Line är Norges största och en av Europas ledande färjebolag och står för mer än hundra år av kontinuerlig trafik mellan Norge och Europa.

Ombord Color Lines fartyg hittar man faciliteter och aktiviteter som passar för alla åldersgrupper, inklusive stora taxfreebutiker med ett brett utbud av varor, lekplatser och underhållning för både unga och gamla. Man har även valet av ett brett utbud av boende. Allt från ekonomi hytter till rymlig sviter.

Directferries.se jämnför Color Line tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Color Line

Color Line kundrecensioner

 • "Färja med Color Line mellan Kristiansand och Hirtshals"

  En helt fantastisk buffé serverades under överfarten. Den var överdådig och lämnade inget övrigt att önska. Mycket bra att man fick biljetten stämplad så man kunde komma och gå som man ville till restaurangen. Bra bemötande av personal.

  Torbjörn' reste med Color Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Vår Norge resa"

  Allt fungerade perfekt

  Sven' reste med Color Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "En trevlig resa!"

  Fungerade mycket smidigt med allt från bokning av biljetter till själva resan. Överfarten var trevlig och 2,5 timmar går mycket fort med tanke på shoppingmöjligheter och alla matalternativ. Jag tackar för en trevlig resa, helt enkelt.

  Lena' reste med Color Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ett bra exempel på bra kundvård!"

  Mycket nöjd med resan. Allt fungerade bra och servicen var utomordentlig, allt från reception i terminalen till mat och personal vid matserveringen. proffsigt bemötande som fick mig att känna mig välkommen.

  Mats' reste med Color Line

  Lӓs mer Läs mindre