Color Line

Color Line är Norges största och ett av Europas ledande färjebolag som står för mer än hundra år av kontinuerlig trafik mellan Norge och Europa.

Color Line grundades 1990 när Jahre Line och Norway line slogs ihop och Fred. Olsen & Co köptes upp. Idag frakter de 4,2 miljoner passagerare, 800 000 bilar och 160 000 lastbilar varje år.

Huvudkontoret ligger i Oslo och företaget har 3 500 anställda i fyra olika länder.

Ombord Color Lines fartyg hittar man faciliteter och aktiviteter som passar alla åldersgrupper, inklusive stora taxfreebutiker med ett brett utbud av varor, lekplatser och underhållning för både unga och gamla. De erbjuder ett brett utbud av hytter - allt från budgethytter till rymliga sviter.

I flottan ingår MS Color Magic, världens största färja med bildäck, och MS Color Fantasy, Color Viking, Superspeed 1, Superspeed 2 och Color Hybrid är förstklassiga skepp som transporterar en mycket stort antal passagerare åt gången.

Directferries.se jämnför Color Line tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Color Line

Omdömen om Color Line

 • "Bra service och komfortabelt men rökigt och bitvis stökigt"

  Jag upplevde att all personal uppträdde proffsigt och trevligt. Lokaler och faciliteter var fräscha och ändamålsenliga. Däremot var det en hel del utrymmen där det samlades allt för mycket folk och flera av dessa uppträdde inte med hänsyn till sin omgivning. På soldäck ville jag njuta av utsikten och den friska luften. Tyvärr förstördes den upplevelsen helt av att där samlades massor av rökare. Jag är inte jättekänslig för rök men det varför många rökare och var än jag stod var det rök. Om jag ville undvika fick jag gå in eller stå ut bakom plexiglas och där är det ju inte alls samma upplevelse. Så synd!

  Olof' reste med Color Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mat. "

  En väldigt god 3-rätters middag på båten. Mycket trevlig personal. 

  Klas' reste med Color Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Smidigt "

  Aldrig varit med om så snabb och på och avlastning.  God mat, rent och snyggt och gott om sittplatser. 

  Christina' reste med Color Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Tråkiga regler på taxfree"

  Allt på Color Lines färja var mycket bra organiserat och servicen nästan 100%-ig. De regler som skapats vid taxfree-fsg var mycket otydliga då inte samma användas på de två turer vi åkte. Det innebar att vi fick springa fram och åter tre gånger på en resan innan vi kunde få med oss varorna. På den andra turen räckte det att springa en extra gång., vi undrar dels varför det är så konstiga regler och dels varför man gör olika och inte kan vara lite praktiska. //Bert R

  Bert Rosenquist' reste med Color Line

  Lӓs mer Läs mindre