Color Line

Color Line är Norges största och ett av Europas ledande färjebolag som står för mer än hundra år av kontinuerlig trafik mellan Norge och Europa.

Color Line grundades 1990 när Jahre Line och Norway line slogs ihop och Fred. Olsen & Co köptes upp. Idag frakter de 4,2 miljoner passagerare, 800 000 bilar och 160 000 lastbilar varje år.

Huvudkontoret ligger i Oslo och företaget har 3 500 anställda i fyra olika länder.

Ombord Color Lines fartyg hittar man faciliteter och aktiviteter som passar alla åldersgrupper, inklusive stora taxfreebutiker med ett brett utbud av varor, lekplatser och underhållning för både unga och gamla. De erbjuder ett brett utbud av hytter - allt från budgethytter till rymliga sviter.

I flottan ingår MS Color Magic, världens största färja med bildäck, och MS Color Fantasy, Color Viking, Superspeed 1, Superspeed 2 och Color Hybrid är förstklassiga skepp som transporterar en mycket stort antal passagerare åt gången.

Directferries.se jämnför Color Line tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Color Line

Omdömen om Color Line

 • "Sittplatser"

  Svårt att få ordentliga sittplatser om man inte rusade ombord och tog plats. Annars helt ok

  Peter' reste med Color Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Kanonfärja"

  Trevlig båtresa med vänlig personal Blev överraskad av att det fans så olika butiker taxfree med stort sortiment och priser. En butik med kläder mm för hela familjen väldigt bra sortiment.Spännande Deli med mat var en upplevelse Rekommenderar varmt denna färja som får högsta betyg från våran familj.

  Sven-ove' reste med Color Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bästa överfart till vårt grannland Norge"

  Absolut bästa sättet att resa till Norge! Buffé som saknar motstycke, personal som är suverän. Pris för överfart, och pris för all god mat är så lågt att jag först trodde jag hört fel! Taxfree kläder både Ralph lauren och Gant - liksom livsmedel och parfymer- allt i allra bästa skick ❤️👏!

  Gunnel' reste med Color Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Lillsemester"

  En behaglig upplevelse, god atmosfär, synnerligen trevig personal i biljett kassa, i bar och bildäck. Om resan kan kortas med 10 minuter, alltså under 2.5 timmar skulle mycket vara vunnet. Då skulle det vara snabbare än att ta tunneln. Prisnivån på varor ombord?

  Lennart' reste med Color Line

  Lӓs mer Läs mindre