Color Line
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Color Line

Color Line är Norges största och ett av Europas ledande färjebolag som står för mer än hundra år av kontinuerlig trafik mellan Norge och Europa.

Color Line grundades 1990 när Jahre Line och Norway line slogs ihop och Fred. Olsen & Co köptes upp. Idag frakter de 4,2 miljoner passagerare, 800 000 bilar och 160 000 lastbilar varje år.

Huvudkontoret ligger i Oslo och företaget har 3 500 anställda i fyra olika länder.

Ombord Color Lines fartyg hittar man faciliteter och aktiviteter som passar alla åldersgrupper, inklusive stora taxfreebutiker med ett brett utbud av varor, lekplatser och underhållning för både unga och gamla. De erbjuder ett brett utbud av hytter - allt från budgethytter till rymliga sviter.

I flottan ingår MS Color Magic, världens största färja med bildäck, och MS Color Fantasy, Color Viking, Superspeed 1, Superspeed 2 och Color Hybrid är förstklassiga skepp som transporterar en mycket stort antal passagerare åt gången.

Directferries.se jämnför Color Line tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Color Line routes and ports

Omdömen om Color Line

 • "Nordisk Dansgala"

  Bra service! Bra shopping! Fräscht och fint ombord!

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Positiv överraskning!"

  Av en slump valde jag att åka denna färja, som jag i ärlighetens namn inte visste existerade. Jag blev verkligen överraskad av den goda maten och det vänliga bemötandet samt den höga kvaliteten på allt ombord. Jag rekommenderar varmt detta resesätt till södra Norge.  

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Toppen!"

  Vi var väldigt nöjda med utbudet av varor på båten, väldigt fräscht och bra sittplatser ute. 

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra service och komfortabelt men rökigt och bitvis stökigt"

  Jag upplevde att all personal uppträdde proffsigt och trevligt. Lokaler och faciliteter var fräscha och ändamålsenliga. Däremot var det en hel del utrymmen där det samlades allt för mycket folk och flera av dessa uppträdde inte med hänsyn till sin omgivning. På soldäck ville jag njuta av utsikten och den friska luften. Tyvärr förstördes den upplevelsen helt av att där samlades massor av rökare. Jag är inte jättekänslig för rök men det varför många rökare och var än jag stod var det rök. Om jag ville undvika fick jag gå in eller stå ut bakom plexiglas och där är det ju inte alls samma upplevelse. Så synd!

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.