COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Color Line

Color Line är Norges största och ett av Europas ledande färjebolag som står för mer än hundra år av kontinuerlig trafik mellan Norge och Europa.

Color Line grundades 1990 när Jahre Line och Norway line slogs ihop och Fred. Olsen & Co köptes upp. Idag frakter de 4,2 miljoner passagerare, 800 000 bilar och 160 000 lastbilar varje år.

Huvudkontoret ligger i Oslo och företaget har 3 500 anställda i fyra olika länder.

Ombord Color Lines fartyg hittar man faciliteter och aktiviteter som passar alla åldersgrupper, inklusive stora taxfreebutiker med ett brett utbud av varor, lekplatser och underhållning för både unga och gamla. De erbjuder ett brett utbud av hytter - allt från budgethytter till rymliga sviter.

I flottan ingår MS Color Magic, världens största färja med bildäck, och MS Color Fantasy, Color Viking, Superspeed 1, Superspeed 2 och Color Hybrid är förstklassiga skepp som transporterar en mycket stort antal passagerare åt gången.

Directferries.se jämnför Color Line tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Alla rutter med Color Line

Omdömen om Color Line

 • "Fint avbrott"

  Vi valde att åka båt mellan Strömstad och Sandefjord när vi skulle köra upp till Stavanger med en 6-månaders baby. Mest för att få ett avbrott i bilåkandet både för oss och honom. En väldigt fin båt med trevlig besättning och god mat. Fina platser att sitta på och bra priser på en del saker i taxfree. Kan verkligen rekommendera denna båttur!

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Undvik att boka med Direct Ferries"

  Jag bokade och köpte min biljett för resa med Color Line på Direct Ferries bokningssite. Det blev mycket dyrare än om jag bokat och köpt direkt hos Color Lines! Lurad! Resan med Color Lines var helt OK.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig resa"

  Snyggt och prydligt . Modern färja. Önskvärt vore dock ett rum där man kan sitta med hund.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Traveling "

  Nice trip

  Lӓs mer Läs mindre