Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Kristiansand hamn

 • Kristiansand hamn med bil

  Om ni reser från öster, ta E18 och följ skyltar till Kristiansand. Om ni reser från väster eller norr, ta E39 och följ skyltar mot Kristiansand. När du kommer till Kristiansand, följ skyltar till hamnen.

 • Kristiansand hamn med tåg

  Järnvägsstationen ligger ca 50 m från hamnen. Det finns tågförbindelser till Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim och Bodø, som stannar vid de flesta närliggande städerna.

 • Kristiansand hamn med buss

  Det finns bussförbindelser från Kristiansand busstation till Oslo, Haukali och Stavanger och lokala bussar också. Busstationen ligger ca 50 m från hamnen.

 • Kristiansand hamnadress

  Fergeterminalen, 4611 Kristiansand, Norge

 • Kristiansand övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Kristiansand färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Kristiansand övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Kristiansand färjetjänster

Guide till Kristiansand

Guide till Kristiansand

Kristiansand är en stad och en kommun i länet Vest-Agder i södra Norge. Grundat och uppkallad efter kung Christian IV, är Kristiansand det närmaste en badort en stad i Norge kan komma - en ljus, energisk plats som frodas på sina färjeförbindelser till Danmark och dess populära stränder. Den har en stor varvsindustri och verkstäder som stöder Norges Nordsjö oljeindustrin. Kristiansand och Sørlandet har oftast en hel del sommarvärmen jämfört med de flesta andra städerna i Norge. Det kan vara tungt snöfall under vintern, men snön ligger sällan kvar länge vid kusten. Musik spelar en viktig roll i stadens kulturella scenen med Quart Festival och International Church Music Festival.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.