Fjord Line

Fjord Line är ett norskt rederi med avgångar mellan västra Norge och Danmark.

Fjord Line inledde sin verksamhet år 1993 med färjor som går mellan Norge och Danmark. Innan körde de mellan Storbritannien och Norge. Men efter en svår tid resulterade det i en nedläggning av färjor till Storbritannien.

De är moderna fartyg och har gott om kapacitet för både turister och kommersiella fordon, Fjord Line erbjuder regelbundna dagliga avgångar över många rutter och destinationer.

Visa Fjord Line tidtabeller, priser och boka Fjord Line biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Fjord Line med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Fjord Line

Fjord Line kundrecensioner

 • "En avkopplande och trevlig resa"

  Snabb i o urlastning. Utmärkt buffé som vi kunde avnjuta i två timmar.

  Jan' reste med Fjord Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mycket bra upplevelse "

  Vi båda tycker att resan över till Sandefjord blev mycket bra, med trevligt personal och god mat 😊 vi kommer att åka med er igen. Hälsningar Elisabeth o Bosse

  Bo Rune' reste med Fjord Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mycket trevlig färjeförbindelse"

  Trevlig båtresa

  Anonym' reste med Fjord Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "återkoppling resa"

  En mycket trevlig resa på båten mellan Strömstad-Sandefjord t.or fräsch båt o faktiskt mkt billigt i Taxfree, önskar information per denna gmail adress, om erbjudande resa med er färjan, hotell el annat som pågår el kommer inför höst o vinter Tack hälsning clary bengtsson

  Ted Bengtsson' reste med Fjord Line

  Lӓs mer Läs mindre