Fjord Line

Fjord Line är ett norskt rederi med avgångar från södra Norge till Danmark och Sverige.

Fjord Line inledde sin verksamhet år 1993 med färjetrafik mellan Norge och Danmark och började åka mellan England och Norge efter att ha tagit över rutten från Color Line under det sena 90-talet. Efter en svår tid lades Storbritannien-rutten ner och företaget bytte ägare. När företaget slogs samman med Master Ferries 2007 vände lyckan och idag har Fjord Line 600 anställda på land och 430 till sjöss.

De moderna fartygen har gott om utrymme för både turister och kommersiella fordon. Fjord Line erbjuder regelbundna avgångar på daglig basis till många olika destinationer. Under 2013 och 2014 introducerades företagets första två miljövänliga kryssningsfartyg, MS Stavangerfjord och MS Bergensford, som är de första och största färjorna i världen som drivs av flytande naturgas vilket innebär en 23-procentig minskning av växthusgasutsläpp och en 100-procentig minskning av svavelutsläpp.

Visa Fjord Line tidtabeller, priser och boka Fjord Line biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Fjord Line med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Fjord Line

Omdömen om Fjord Line

 • "En avkopplande och trevlig resa"

  Snabb i o urlastning. Utmärkt buffé som vi kunde avnjuta i två timmar.

  Jan' reste med Fjord Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mycket bra upplevelse "

  Vi båda tycker att resan över till Sandefjord blev mycket bra, med trevligt personal och god mat 😊 vi kommer att åka med er igen. Hälsningar Elisabeth o Bosse

  Bo Rune' reste med Fjord Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mycket trevlig färjeförbindelse"

  Trevlig båtresa

  Anonym' reste med Fjord Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "återkoppling resa"

  En mycket trevlig resa på båten mellan Strömstad-Sandefjord t.or fräsch båt o faktiskt mkt billigt i Taxfree, önskar information per denna gmail adress, om erbjudande resa med er färjan, hotell el annat som pågår el kommer inför höst o vinter Tack hälsning clary bengtsson

  Ted Bengtsson' reste med Fjord Line

  Lӓs mer Läs mindre