Fjord Line

Fjord Line är ett norskt rederi med avgångar från södra Norge till Danmark och Sverige.

Fjord Line inledde sin verksamhet år 1993 med färjetrafik mellan Norge och Danmark och började åka mellan England och Norge efter att ha tagit över rutten från Color Line under det sena 90-talet. Efter en svår tid lades Storbritannien-rutten ner och företaget bytte ägare. När företaget slogs samman med Master Ferries 2007 vände lyckan och idag har Fjord Line 600 anställda på land och 430 till sjöss.

De moderna fartygen har gott om utrymme för både turister och kommersiella fordon. Fjord Line erbjuder regelbundna avgångar på daglig basis till många olika destinationer. Under 2013 och 2014 introducerades företagets första två miljövänliga kryssningsfartyg, MS Stavangerfjord och MS Bergensford, som är de första och största färjorna i världen som drivs av flytande naturgas vilket innebär en 23-procentig minskning av växthusgasutsläpp och en 100-procentig minskning av svavelutsläpp.

Visa Fjord Line tidtabeller, priser och boka Fjord Line biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Fjord Line med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Fjord Line

Omdömen om Fjord Line

 • "Besviken"

  Maten var mycket dålig. På en av ställena ville barnbarnet ha korv med bröd men korven var helt kall. Klockan 12.45 då de haft öppet 15 minuter så fanns det väldigt dåligt med mat. Nästa ställe var personalen okunnig och maten, trotts priset mycket dålig.

  Laila' reste med Fjord Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Dålig kundtjänst på directferries - Fjordline bra!"

  Försökte flertalet gånger komma fram till er kundtjänst och fick sitta i kö närmare 30 minuter tills jag bestämde mig för lägga på. Väldigt irriterande musik man får lyssna på under tiden man får stå i kö, vilket är lång. Utöver directferries dåliga kundtjänst så var båtresan bra!

  Ivan' reste med Fjord Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Nöjd reserär"

  Vi är väldigt nöjda med turen över från Strömstad till Sandefjord. Trevlig personal och fin buffé bord.

  Reino' reste med Fjord Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig och fräsch båt "

  Allt var bra men kanske lite för hög musik där trubaduren spelade. På väg dit var fredagkväll så jag förstår om man vill få igång party men kanske man ska vara lite flexibel vad det gäller vad det är för passagerare som åker just den turen. På söndagsturen hem 15.20 hade det varit trevlig med longemusik istället för superhög rockmusik. Dock var pianisten bra, men kanske volymen kan anpassas.

  Anonym' reste med Fjord Line

  Lӓs mer Läs mindre