COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Fjord Line

Fjord Line är ett norskt rederi med avgångar från södra Norge till Danmark och Sverige.

Fjord Line inledde sin verksamhet år 1993 med färjetrafik mellan Norge och Danmark och började åka mellan England och Norge efter att ha tagit över rutten från Color Line under det sena 90-talet. Efter en svår tid lades Storbritannien-rutten ner och företaget bytte ägare. När företaget slogs samman med Master Ferries 2007 vände lyckan och idag har Fjord Line 600 anställda på land och 430 till sjöss.

De moderna fartygen har gott om utrymme för både turister och kommersiella fordon. Fjord Line erbjuder regelbundna avgångar på daglig basis till många olika destinationer. Under 2013 och 2014 introducerades företagets första två miljövänliga kryssningsfartyg, MS Stavangerfjord och MS Bergensford, som är de första och största färjorna i världen som drivs av flytande naturgas vilket innebär en 23-procentig minskning av växthusgasutsläpp och en 100-procentig minskning av svavelutsläpp.

Visa Fjord Line tidtabeller, priser och boka Fjord Line biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Fjord Line med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Alla rutter med Fjord Line

Omdömen om Fjord Line

 • "Keep it simple!"

  Krångligt boknings system. Var tvungen att ha pass nr vid bokningen vilket innebar att jaga familjemedlemmar hemma i Sverige då vi kom på att ta resan hem från Norge med er färja och inte hade pass med oss. Försökte ringa er kundsupport, men fick sitta i lång telefonkö så vi gav upp.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Utmärkt frukostbuffé "

  Smidig boedning. Hiss till reztsurangplanet. Mycket bra frukost. Svårt hitta sittplats.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Sandefjord by the nigth"

  Bra färja trevliga lokaler bra städat

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Besviken"

  Maten var mycket dålig. På en av ställena ville barnbarnet ha korv med bröd men korven var helt kall. Klockan 12.45 då de haft öppet 15 minuter så fanns det väldigt dåligt med mat. Nästa ställe var personalen okunnig och maten, trotts priset mycket dålig.

  Lӓs mer Läs mindre