fjord_line_ms_stavangerfjord

MS Stavangerfjord

Trafikeras av Fjord LineBergen Hirtshals, Bergen Langesund, Hirtshals Langesund, Hirtshals Stavanger & Langesund Stavanger rutten

MS Stavangerfjord är en dansk kryssningsfärja som traffikeras av den norska färjeoperatören Fjord Line. Det är den första kryssningsfärjan i världen som drivs enbart av flytande naturgas. Med sina mått på 170m på längden och 27.5m på bredden så har hon kapacitet för 1500 passagerare ombord och över 600 fordon i garaget. Det finns ett flertal saker att göra ombord såsom tax free-shop, bar på utedäck, 3 restauranger och underhållning för alla åldrar.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

MS Stavangerfjord har 306 luftkonditionerade hytter och det finns 8 olika typer som gästerna kan välja mellan, allt från bekväma standardklass-hytter till lyxsviter. Det finns också sittplatser runtom i båten för de som inte önskar att betala för en hytt.

Mat och dryck ombord

Ombord på MS Stavangerfjord finns det gott om platser att äta och dricka något på. Välj mellan den underbara tapasmenyn på Bungalow Wine & Tapas eller välj själv från den familjevänliga självservice-restaurangen Oasis Garden Café. Det finns också ett nytt steak house ombord som serverar biff i världsklass från Kanada.

Shopping ombord

I aktern på däck 6 finns ett imponerande 500 kvm shoppincenter. Här hittar du ett stort urval av kläder, smink, accessoarer, ljus och mycket mer.

Tillgänglighet

Om ni beöver assistans före, under eller efter resan så råder vi er att informera oss om det vid bokning och även informera Fjord Lines personal vid check-in. För de som reser med bil finns hissar som tar er från bildäck till receptionen och hytterna. Var god notera att handikapphytter endast kan bokas via telefon.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår MS Stavangerfjord guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord MS Stavangerfjord

fjord_line_ms_stavangerfjord1 fjord_line_ms_stavangerfjord_cabin fjord_line_ms_stavangerfjord_lounge

Andra Fjord Line färjor

MS Stavangerfjord Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.