Fredrikshamn till Oslo färja

Fredrikshamn Oslo rutten ansluter Danmark med Norge. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Stena Line. Det finns överfarter upp till 7 gånger vecka med en resetid från ca 9 timmar 15 minuter.

Fredrikshamn Oslo seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Fredrikshamn till Oslo färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Danmark till Norge sida.

Fredrikshamn - Oslo färjerederier

  • Stena Line
    • 7 Avgångar per vecka 9 tim 15 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Fredrikshamn Oslo

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Fredrikshamn Oslo är en bil och 2 passagerare.

Fredrikshamn guide

Frederikshamn är en stad i Danmark och ligger på nordöstra kusten av Jyllandhalvön i norra Danmark. Stadens hamn är en viktig knutpunkt med färjeförbindelser till Sverige och Norge. Staden är också känd för sitt fiske. Stadens främsta sevärdheter inkluderar Palm Beach, med sina 100 planterade palmer, Bangsbo Museum, Fredrikshamn konstmuseum, Fredrikshamn Shipyard Historical Society, Tordenskiold Festival och Lighting Festival.

Restiderna till Norge tar mellan 9 och 12 timmar och till Sverige mellan 2 timmar och 3 timmar och 15 minuter. Det finns också färjor till Laeso, en ö mitt i Kattegatt (restid på 90 minuter) och till den lilla Hirsholmarna skärgård, som ligger i Kattegatt ca 7 km nordost om Fredrikshamn.

Oslo guide

Den norska huvudstaden Oslo är ganska annorlunda till många städer runt om i Europa. Oslo innehåller inte oändliga arkitektoniska skatter, även om inom de historiska distrikten St Hanshaugen och Frogner, finns ett antal imponerande gamla byggnader erbjuder en obestridlig elegans och charm. Oslo är en mycket populär stad med älskare av det fria och den stora utomhus, eftersom den ligger bredvid Skagerack och direkt söder om det gröna bältet. Känd som Nordmarka, vandring och även säsongs skidåkning är mycket populär här. Besökare bör göra det mesta av den norska sommaren genom att besöka en av stadens många stränder på halvön Bygdoy området, eller ta en promenad runt den hyllade Vigeland Sculpture Park. Men om du kommer på vintern, där besökarna som vill prova på längdskidåkning runt Nordmarka skogsmarker, eller gå ner till Holmenkollen och titta på en av de regelbundna mästerskap. Ett nytt tillägg till Oslo är Nobels fredscenter, tillade eftersom det är staden där Nobels fredspris presenteras varje december.