COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hirtshals - Larvik är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Danmark till Norge

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Hirtshals och Larvik

    • 14 Sailings Weekly 3 hr 45 min
    • Get price

Färja från Hirtshals till Larvik

Hirtshals Larvik-rutten går mellan Danmark och Norge. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Color Line. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Hirtshals Larvik-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Hirtshals

Hirtshals är en stad och hamn som ligger vid kusten i Skagerrak på ön Vendsyssel-Thy, som är högst upp på den jylländska halvön i norra Danmark. Staden är kanske mest känd för sitt fiske och färjehamn. Fisket spelar en stor roll för staden och dess invånare, liksom turism och uthyrning av sommarstugor. På grund av anslutningarna med färja till Norge, så går butikerna i Hirtshals mycket bra då de får ett stort antal besökare, särskilt norrmän, som handlar i den lilla staden året runt. Nordsoen Oceanarium är en av de största akvarierna i Europa och finns i staden. Akvariet har över 70 olika arter i sin samling.

Hamnen är full av aktiviteter och atmosfären är autentisk. När du besöker Hirtshals kan du njuta av naturen som är perfekta för många utomhusaktiviteter.

Från hamnen kan färjor tas till Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjordur och Torshavn.


Guide till Larvik

Staden och hamnen Larvik ligger i Vestfold län i Norge. Staden kan spåra sitt ursprung tillbaka till slutet av 1700-talet, då den grundades av Ulrik Fredrik Gyldenlove, den första räkningen av Laurvig i 1671. Den Treschow egendom, som för närvarande ägs av Mille-Marie Treschow "Norges rikaste kvinna." ligger i Larvik och skapades på 1820-talet då den sista greven av Laurvig försattes i konkurs. Besökare till staden kan njuta av Galleri Winther, den Larvik konstförening, bronsåldern Ristningar vid Haugen, den Brunla Burial Area, den Berg Stone Church och Hedrum Rural Museum.

Från stadens hamnen finns dagliga flygningar färje till Hirtshals i Danmark. Incheckningen öppnar 2 timmar före avgång och alla passagerare måste vara tillgänglig för incheckning senast 1 timme före avgång.