Hirtshals
Larvik
Färjor till Norge
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Hirtshals - Larvik är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Hirtshals till Larvik

Hirtshals Larvik-rutten går mellan Danmark och Norge. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Color Line. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Hirtshals Larvik-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Hirtshals till Larvik?

  Färjeresan från Hirtshals till Larvik tar ungefär 3h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Hirtshals till Larvik?

  Priserna för färjan mellan Hirtshals - Larvik varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 236 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Hirtshals - Larvik?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Hirtshals och Larvik, dessa är
  • Color Line
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Hirtshals - Larvik?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Hirtshals - Larvik, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Hirtshals - Larvik?

  Ja, mellan Hirtshals - Larvik kan du resan utan bil med
  • Color Line
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Hirtshals - Larvik?

  Ja, du kan resa med bil mellan Hirtshals - Larvik med
  • Color Line
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Hirtshals - Larvik?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Color Line
 • Vad är avståndet från Hirtshals till Larvik?

  Det är uppskattningsvis 85 sjömil mellan Hirtshals och Larvik.

Guide till Hirtshals

Hirtshals är en stad och hamn som ligger vid kusten i Skagerrak på ön Vendsyssel-Thy, som är högst upp på den jylländska halvön i norra Danmark. Staden är kanske mest känd för sitt fiske och färjehamn. Fisket spelar en stor roll för staden och dess invånare, liksom turism och uthyrning av sommarstugor. På grund av anslutningarna med färja till Norge, så går butikerna i Hirtshals mycket bra då de får ett stort antal besökare, särskilt norrmän, som handlar i den lilla staden året runt. Nordsoen Oceanarium är en av de största akvarierna i Europa och finns i staden. Akvariet har över 70 olika arter i sin samling.

Hamnen är full av aktiviteter och atmosfären är autentisk. När du besöker Hirtshals kan du njuta av naturen som är perfekta för många utomhusaktiviteter.

Från hamnen kan färjor tas till Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjordur och Torshavn.


Guide till Larvik

Staden och hamnen Larvik ligger i Vestfold län i Norge. Staden kan spåra sitt ursprung tillbaka till slutet av 1700-talet, då den grundades av Ulrik Fredrik Gyldenlove, den första räkningen av Laurvig i 1671. Den Treschow egendom, som för närvarande ägs av Mille-Marie Treschow "Norges rikaste kvinna." ligger i Larvik och skapades på 1820-talet då den sista greven av Laurvig försattes i konkurs. Besökare till staden kan njuta av Galleri Winther, den Larvik konstförening, bronsåldern Ristningar vid Haugen, den Brunla Burial Area, den Berg Stone Church och Hedrum Rural Museum.

Från stadens hamnen finns dagliga flygningar färje till Hirtshals i Danmark. Incheckningen öppnar 2 timmar före avgång och alla passagerare måste vara tillgänglig för incheckning senast 1 timme före avgång.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.