Boka en färja från/till Larvik

Larvik färjehamn i Norge förbinder Hirtshals i Danmark med möjlighet att välja mellan upp till 14 överfarter per vecka. Restiden för Larvik till Hirtshals överfarten är 3 timmar 45 minuter och trafikkeras av Color Line.

Larvik hamnkarta

Klicka här för karta

Larvik färjealternativ

Larvik färjetjänster

 • Color Line
  • 14 avgångar per vecka 3 tim 45 min
  • Få pris

Guide till Larvik

Larvik är en stad i Norge, centralort i Larviks kommun, Vestfold fylke. Larvik erhöll stadsrättigheter 1671. Vid Farriselva i Larvik till Fritsø gamla järnverk, som 1835 kom i familjen Treschows ägo och 1868 omlades till sågverk. Norr om Larvik ligger Larvik bad med en känd bokskog. Antropologen och upptäcksresanden Thor Heyerdahl föddes och växte upp i Larvik.

Hur tar man sig runt I Larvik?

Besöker du Larvik kan du resa kollektivt med lokala bussar. Upplev skärgården utanför Stavern med M / S Viksfjord färjan som går hela sommaren. Color Line seglar två dagliga avgångar till och från Larvik - Hirtshals. Kör du med bil är det lätt att få parkering i Larvik. Larvik kommun driver offentlig parkering och gatuparkering. På sommaren finns en bostadszonparkering i Stavern.

Vad kan man göra I Larvik?

Upptäck Larviks strandpromenader och stränder, rikt kulturliv och många affärer, den gröna lungan i Bøkeskogen skog och den spännande historia som fortfarande lever mycket i området.
Vikingstaden Kaupang grundades runt år 800. Platsen var en upptagen hubb för handel och produktion. Idag kan du besöka Kaupang Viking Town under sommaren, där du kan kliva in i en kopia av ett vikinghus och se en modell av den ursprungliga staden.
Medan du är Larvik bör du besöka Stavern, den populära sommarstaden. Upptäck områdets stora skärgård med sina många släta stenar och idylliska öar, mysiga fyrar och långa kustvägar. Geoparken i Mølen är Norges största strand av rullstenar och markerar slutet på en istidsmorän. Här hittar du 230 gravhögar från den tidiga järnåldern och bronsåldern. Larvik är en stad och kommun i Vestfold län och är lättillgängligt med bil och kollektivtrafik.

Så här hittar du till Larvik hamn

 • Larvik hamn med bil

  Revet 8, 3263 Larvik, Norway

 • Larvik hamn med buss

  Revet 8, 3263 Larvik, Norway

 • Larvik hamnadress

  Revet 8, 3263 Larvik, Norway

 • Larvik övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Larvik färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Larvik övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!