Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Larvik hamn

 • Larvik hamn med bil

  Från Kristiansand så ta E18 mot Arendal, hela vägen via Stathelle och följ skyltar mot Larvik. När du kommer till Larvik, följ skyltarna mot hamnen. Från Oslo, ta E18 mot Drammen via Holmestrand och följ skyltarna mot Larvik. När ni kommer till Larvik, följ skyltarna mot hamnen.

 • Larvik hamn med buss

  Nor-Way Busselspressen bussar går genom Larvik på rutten mellan Seljord och Tønsberg. För andra destionationer längs kusten, ni kan behöva ändra på Tønsberg eller Arendal.

 • Larvik hamnadress

  Fergeterminalen, Revet, 3263 Larvik, Norge

 • Larvik övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Larvik färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Larvik övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Larvik färjetjänster

Guide till Larvik

Hur tar man sig runt I Larvik?

Besöker du Larvik kan du resa kollektivt med lokala bussar. Upplev skärgården utanför Stavern med M / S Viksfjord färjan som går hela sommaren. Color Line seglar två dagliga avgångar till och från Larvik - Hirtshals. Kör du med bil är det lätt att få parkering i Larvik. Larvik kommun driver offentlig parkering och gatuparkering. På sommaren finns en bostadszonparkering i Stavern.

Vad kan man göra I Larvik?

Upptäck Larviks strandpromenader och stränder, rikt kulturliv och många affärer, den gröna lungan i Bøkeskogen skog och den spännande historia som fortfarande lever mycket i området. Vikingstaden Kaupang grundades runt år 800. Platsen var en upptagen hubb för handel och produktion. Idag kan du besöka Kaupang Viking Town under sommaren, där du kan kliva in i en kopia av ett vikinghus och se en modell av den ursprungliga staden. Medan du är Larvik bör du besöka Stavern, den populära sommarstaden. Upptäck områdets stora skärgård med sina många släta stenar och idylliska öar, mysiga fyrar och långa kustvägar. Geoparken i Mølen är Norges största strand av rullstenar och markerar slutet på en istidsmorän. Här hittar du 230 gravhögar från den tidiga järnåldern och bronsåldern. Larvik är en stad och kommun i Vestfold län och är lättillgängligt med bil och kollektivtrafik.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.