Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Hirtshals hamn

 • Hirtshal hamn med bil

  Hamnen ligger ca 15-20 minuter från Hirtshals centrum. Följ E39 mot Hirthals. När ni kommer till stan, följ skyltarna till hamnen.

 • Hirtshals hamn med tåg

  Det finns en tåg plattform vid Color Lines terminal.

 • Hirtshals hamnadress

  Color Line Norgeskajen 2, 9850 Hirtshals, Danmark Fjord Line Nordsøterminalen, Containerkajen 4, 9850 Hirtshals, Danmark

 • Hirtshals övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Hirtshals färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Hirtshals övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Hirtshals färjetjänster

Guide till Hirtshals

Guide till Hirtshals

Hirtshals är en stad i norra Jylland län på den norra kusten av ön Vendsyssel-Thy överst på Jylland i norra Danmark. Hirtshals är ett upptaget centrum för handel, fiske och färjor för hela Vendsyssel regionen som staden är stolt över det. Hirtshals är en av de viktigaste fiskehamnarna i Danmark och det finns alltid något som pågår i hamnområdet. Det finns en unik atmosfär vid "Monument og Trappe" och "Den Grønne Plads", som förbinder hamnen med staden - mitt i centrum med direkt tillgång till gågatan. Hirtshals har ett livligt köpcentrum däribland 60 speciella butiker finns, nio stormarknader och andra livsmedel butiker. Det finns gott om underhållning och musik som erbjuds för både barn och vuxna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.