Polferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Polferries

Polferries, även känt som Polish Baltic Shipping Company, bedriver färjetrafik mellan Polen och Skandinavien.

Polferries grundades år 1976 som ett statligt rederi med hamnar i Swinoujscie och Gdansk.

Tack vare ett dussin avgångar till Ystad varje vecka är den här rutten ett lätt och billigt sätt att ta sig till Köpenhamn, som ligger ynka 92 kilometer västerut.

Den andra rutten leder till Nynäshamn, 60 kilometer söder om Stockholm.

Polferries fartyg är byggda i Sverige och har alla bekvämligheter man kan vänta sig av ett internationellt färjeföretag. M/V Baltivia målades i Polferries färger 2007 efter att ha genomgått en totalrenovering fem år tidigare.

M/F Wavel, med nydesignade hytter, bio och konferensrum, har plats för 1000 passagerare. Och M/F Mazovia köptes 2014 efter en ombyggnad som resulterade i fler hyttalternativ och toppmoderna restauranger.

Visa Polferries tidtabeller, priser och boka Polferries biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Polferries med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Polferries

 • "Första resan till Polen"

  Jag var väldigt nervös när jag hade bokat via Direct Ferries och trodde att jag skulle få nån typ av bekräftelse från Polferries som var de som hade färjan. Det räckte med Direc Ferries bekräftelse. Incheckningen var utomordentligt lätt och smärtfri. Man behövde bara visa passet så var saken klar. Sen att vi inte hade hytt var var eget miss. Men stolarna var bekväma och det fanns nästan inget folk förutom vi, så vi kunde sitta nästa va vi ville.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa från Gdansk "

  Trevlig överfart

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Nynäshamn - Gdansk"

  Allt funkade fint och överfarten gick smidigt. Enda negativa var att rederiet spelade musik hela natten vid vilstolarna trots att alla skulle försöka sova.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Världsklass!"

  Världsklass!

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.