Polferries

Polferries driver den polska Baltic Shipping Company färjelinjer mellan Polen och Skandinavien.

Polferries inrättades år 1976 som ett statligt rederi och är den största polska färjeoperatör.

Polferries fartyg har utmärkta faliciteter ombord och har alla vanliga bekvämligheter som förväntas av ett internationellt färjeföretag och garanterar er en bra resa över Östersjön.

Visa Polferries tidtabeller, priser och boka Polferries biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Polferries med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Polferries

Polferries kundrecensioner

 • "Bra resväg..."

  ...då man inte vill köra bil genom hela Sverige för att nå kontinenten. Fräsch utsidehytt...verkade nyrustad. Liten taxfreeshop men ganska välsorterad. Jättebra a'la carterestaurang. Trevlig och hjälpsam personal. Det saknades dock wi-FI på båten, det var synd men ändå skönt. Resan började med lite trassel i Gdansk, pga vägbyggen och omdirigeringar av trafiken, så var det inte helt lätt att hitta till hamnen...ta god tid på er! Överfarten startade lugnt kl.18:00 men runt 02:00, så gungade det rejält på havet...undrar om inte det skulle behövas ett större fartyg på denna rutt...? När vi passerade Gotland, så var dock havet lugnt och resan behaglig den sista biten in till Nynäshamn. Skönt att ha fått vila istället för att behöva köra och nu bara ha några mil kvar innan vi var hemma igen.

  Pär' reste med Polferries på Scandinavia

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa trots lite panik."

  Resan var bra och behaglig. Problemet för oss var att vi knappade in hamnen i färddatorn och hamnade troligtvis i ett gammalt färjeläger. Tur i oturen var det en som kallade sig guide som lotsade oss rätt mot betalning. Kändes väldigt osäkert. Här måste ni ändra på gps mottagningen.

  Stefan' reste med Polferries på Scandinavia

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Underbar resa till Stockholm"

  Vi hade en underbar tid under resan till Stockholm, och det inkluderar sightseeing. Vi skickar våra lyckönskningar till besättningen som gjorde denna resa så härlig. Maten var fantastisk och organisationen var en exceptionell standard.

  Barbara' reste med Polferries på Scandinavia

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Vädligt bra resa"

  Jag har precis kommit tillbaka från en resa med Polferries och jag är mycket nöjd med den. Färjan var familjevänliga, maten var fantastisk och de flesta av all personal tog väl hand av passagerarna. Jag rekommenderar fullt sina tjänster och anläggningar hos denna färja!

  Jolanta M' reste med Polferries på Scandinavia

  Lӓs mer Läs mindre