Polferries

Polferries, även känt som Polish Baltic Shipping Company, bedriver färjetrafik mellan Polen och Skandinavien.

Polferries grundades år 1976 som ett statligt rederi med hamnar i Swinoujscie och Gdansk.

Tack vare ett dussin avgångar till Ystad varje vecka är den här rutten ett lätt och billigt sätt att ta sig till Köpenhamn, som ligger ynka 92 kilometer västerut.

Den andra rutten leder till Nynäshamn, 60 kilometer söder om Stockholm.

Polferries fartyg är byggda i Sverige och har alla bekvämligheter man kan vänta sig av ett internationellt färjeföretag. M/V Baltivia målades i Polferries färger 2007 efter att ha genomgått en totalrenovering fem år tidigare.

M/F Wavel, med nydesignade hytter, bio och konferensrum, har plats för 1000 passagerare. Och M/F Mazovia köptes 2014 efter en ombyggnad som resulterade i fler hyttalternativ och toppmoderna restauranger.

Visa Polferries tidtabeller, priser och boka Polferries biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Polferries med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Polferries

Omdömen om Polferries

 • "Världsklass!"

  Världsklass!

  Peter' reste med Polferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "polenresa"

  Mycket trevlig resa

  Jakob' reste med Polferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mycket bra resa"

  Smidig incheckning, bra och välstädade hytter, trevlig personal, mycket god mat i restaurangen till bra priser och bra service.

  Mikael' reste med Polferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ombokade platser och stökigt vid sovplatserna"

  Vi hade bokat hytt men blev nedgraderade till stolar pga att rederiet hade dubbelbokat. Synd att varken få en ursäkt eller kompensation för detta, då det var mycket stor skillnad i standard. Våra stolar var placerade vid en av barerna. Det var mycket oljud sent på natten vilket gjorde det omöjligt att sova förrän vid midnatt. Restaurangen var jättebra och både avfärd och ankomst var mycket punktliga!

  Hedvig' reste med Polferries

  Lӓs mer Läs mindre