polferries_wawel

Wawel

Trafikeras av PolferriesYstad Swinoujscie rutten

Polferries Wawel färja kan bära upp till 1000 passagerare och har moderna hytter, vilstolar, affärer, restauranger, barer, ett café, en biograf, nattklubb, soldäck och mycket mer.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Ombord finns det ett brett urval av hytter (bade insides och utsides med havsutsikt) med badrum som spridda över två däck. Det finns också många tillgängliga sittplatser ombord.

Mat och dryck ombord

Det finns många ställen att äta och dricka på ombord. I fören av färjan finns det en restaurang med två våningar med självservering och en à la carte-restaurang med panoramautsikt över Östersjön.

Ni hittar också Harbour kaffe som serverar snacks och ett urval av drycker.

På övre däck hittar ni en modern nattklubb med bra musik som spelas av en DJ: s och en bar som serverar er favorit drycker.

Shopping ombord

Det finns gott om produkter som erbjuds i butiken ombord så som tobak, parfym, efter rakar, kosmetika, reseffekter, Leksaker, Underkläder, designkläder, choklad, godis och mycket mer.

Ytterligare Faciliteter Ombord

MF Wawel har en biograf med 68 sittplatser som visar de senaste filmer för att hålla dig sysselsatt under resan.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Wawel guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord Wawel

polferries_wawel_4_berth_outisde_cabin polferries_wawel_cinema polferries_wawel_dance_floor polferries_wawel_disco polferries_wawel_lux_cabin_beds polferries_wawel_lux_cabin_seating polferries_wawel_lux_cabin_wardrobes polferries_wawel_restaurant polferries_wawel_restaurant_view

Andra Polferries färjor

Wawel Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.