Liverpool Birkenhead
Belfast
Färjor till Nordirland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Liverpool Birkenhead - Belfast är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Liverpool Birkenhead till Belfast

Liverpool Birkenhead Belfast-rutten går mellan England och Nordirland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Stena Line. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 8 timmar.

Färjetrafiken på Liverpool Birkenhead Belfast-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Liverpool Birkenhead till Belfast färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från England till Nordirland
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Liverpool Birkenhead till Belfast?

  Färjeresan från Liverpool Birkenhead till Belfast tar ungefär 8h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Liverpool Birkenhead till Belfast?

  Priserna för färjan mellan Liverpool Birkenhead - Belfast varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 319 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Liverpool Birkenhead - Belfast?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Liverpool Birkenhead och Belfast, dessa är
  • Stena Line
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Liverpool Birkenhead - Belfast?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Liverpool Birkenhead - Belfast, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Liverpool Birkenhead - Belfast?

  Ja, mellan Liverpool Birkenhead - Belfast kan du resan utan bil med
  • Stena Line
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Liverpool Birkenhead - Belfast?

  Ja, du kan resa med bil mellan Liverpool Birkenhead - Belfast med
  • Stena Line
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Liverpool Birkenhead - Belfast?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Stena Line
 • Vad är avståndet från Liverpool Birkenhead till Belfast?

  Det är uppskattningsvis 188 sjömil mellan Liverpool Birkenhead och Belfast.

Så tycker våra kunder om Färjor från Liverpool Birkenhead till Belfast

 • "Returen till Belfast"

  Min fru och jag reste med Stena Line färja till Belfast förra veckan. Vi hade inte använt den vägenpåi flera år och var positivt överraskad med de förändringar som skett sedan dess. Processen för incheckning färjan var verkligen fiffig och vi var ombord med minsta möjliga krångel. Detta var en dagtid segling. Fartyget var så rent och välutrustat. Mycket bättre än tidigare år. Vår returresa var nattetid segling. Återigen var det skinande rent och vi hade en mycket välutrustad hytt. Efter ett mellanmål, hade vi en mycket god sömn och på morgonen åt vi frukost " buffé " som var utmärkt. Bra gjort. Vi ska i framtiden resa denna väg till Irland. Tack.

  'Stena Mersey' travelled on Stena Mersey

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Liverpool till Belfast"

  Min familj och jag åkte på denna resa. Vi hade en hytt utan fönster dit och med fönster hem. Vi tyckte att det var ren och sängarna var väldigt bekväma också. Jag föredrar personligen att ha en hytt med fönster och min treåriga son tyckte det var kul att få titta ut. Det var värt att ha det när man väl åker färja. Det var även bra faliciteter ombord. Barnens underhållning var också bra med trolleri och ballonger. Lekplatsen var också ren. Cateringen var också ren och hade olika alternativ av mat. Tog 8 timmar. Kommer absolut åka med dom igen. Utan tvekan.

  'Stena Mersey' travelled on Stena Mersey

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Stena Line - Belfast "

  Väl bra färja och var nöjd med resan. Effektiv personal. Priserna ombord bar lite väl höga men det var väl organiserat och effektivt. Bra miljö.

  'Stena Mersey' travelled on Stena Mersey

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra!"

  Väldigt bekvämt. Avslappnad resa.

  'Stena Mersey' travelled on Stena Mersey

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Liverpool Birkenhead

Birkenhead är en stad belägen på Wirralhalvön i Wirral i Merseyside i nordvästra England, och ligger på västra stranden av floden Mersey mitt emot staden Liverpool. Staden är mest känd för sin historia i skeppsbygge och som en hamn. Birkenhead Park anses vara den första offentligt finansierade parken i Storbritannien, ritad av Sir Joseph Paxton 1843. Religiösa landmärken i staden inkluderar Birkenhead Priory & Maria Tower, St James 'Church och St. Werburgh s romersk-katolska kyrkan. Andra kända landmärken inkluderar Bidston Windmill på en ås bakom staden, Flaybrick Watertower och Flaybrick Memorial Gardens.

Birkenheads dockningssystem är en del av hamnen i Liverpool, som drivs av de Mersey Docks och Harbour Company. The Twelve Quays färjeterminal har en direkt gods- och persontrafik till Dublin på Irland och Belfast i Nordirland. The Mersey Ferry på Woodside driver en passagerartransport över floden Mersey till Liverpool. Under vintermånaderna, driver Isle of Man Steam Packet Company en tjänst från Birkenhead till Douglas, Isle of Man.


Guide till Belfast

Staden Belfast ligger i Land Antrim i Nordirland, även om delar av östra och södra Belfast ligger i County Down. Belfast är också Nordirlands huvudstad. Baserat vid mynningen av floden Lagan där det blir en djup och skyddad vik är Belfast omgiven av berg som skapar ett mikroklimat som främjar trädgårdsodling. Från de viktorianska Botanic Gardens i hjärtat av staden till höjderna av Cave Hill Country Park vid den stora vidsträckta Lagan Valley Regional Park till Colin Glen, Belfast innehåller ett överflöd av parklandskap och skogsparker. Parker och Trädgårdar är en integrerad del av Belfast arv, och hem till ett rikt djurliv och populära platser för picknick, en promenad eller en joggingtur. Många evenemang äger rum i hela inklusive festivaler som Rose Week och speciella aktiviteter som fågelskådning kvällar och stora odjuret jagar. Den arkitektoniska stilen i Belfast byggnader allt från Edwardian, liksom Stadshuset, till modern, som Waterfront Hall. Många av stadens viktorianska landmärken, inklusive huvud Lanyon Building vid Queens University Belfast och Linenhall biblioteket, har designats av Sir Charles Lanyon.

Från stadens hamn går färjetrafiken till Cairnryan i Skottland, Liverpool i England och Douglas på Isle of Man.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.