Liverpool Birkenhead till Belfast färja

Liverpool Birkenhead Belfast rutten ansluter England med Nordirland. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Stena Line. Det finns överfarter upp till 14 gånger vecka med en resetid från ca 8 timmar.

Liverpool Birkenhead Belfast seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Liverpool Birkenhead - Belfast färjerederier

 • Stena Line
  • 14 Avgångar per vecka 8 tim
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Liverpool Birkenhead Belfast

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Liverpool Birkenhead Belfast är en bil och 2 passagerare.

Liverpool Birkenhead Belfast färja recensioner

 • "Returen till Belfast"

  Min fru och jag reste med Stena Line färja till Belfast förra veckan. Vi hade inte använt den vägenpåi flera år och var positivt överraskad med de förändringar som skett sedan dess. Processen för incheckning färjan var verkligen fiffig och vi var ombord med minsta möjliga krångel. Detta var en dagtid segling. Fartyget var så rent och välutrustat. Mycket bättre än tidigare år. Vår returresa var nattetid segling. Återigen var det skinande rent och vi hade en mycket välutrustad hytt. Efter ett mellanmål, hade vi en mycket god sömn och på morgonen åt vi frukost " buffé " som var utmärkt. Bra gjort. Vi ska i framtiden resa denna väg till Irland. Tack.

  'James Neale' reste Liverpool Birkenhead Belfast med Stena Line på Stena Mersey

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Liverpool till Belfast"

  Min familj och jag åkte på denna resa. Vi hade en hytt utan fönster dit och med fönster hem. Vi tyckte att det var ren och sängarna var väldigt bekväma också. Jag föredrar personligen att ha en hytt med fönster och min treåriga son tyckte det var kul att få titta ut. Det var värt att ha det när man väl åker färja. Det var även bra faliciteter ombord. Barnens underhållning var också bra med trolleri och ballonger. Lekplatsen var också ren. Cateringen var också ren och hade olika alternativ av mat. Tog 8 timmar. Kommer absolut åka med dom igen. Utan tvekan.

  'Joanne' reste Liverpool Birkenhead Belfast med Stena Line på Stena Mersey

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra!"

  Väldigt bekvämt. Avslappnad resa.

  'Anonym' reste Liverpool Birkenhead Belfast med Stena Line på Stena Mersey

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Stena Line - Belfast "

  Väl bra färja och var nöjd med resan. Effektiv personal. Priserna ombord bar lite väl höga men det var väl organiserat och effektivt. Bra miljö.

  'Sam' reste Liverpool Birkenhead Belfast med Stena Line på Stena Mersey

  Lӓs mer Läs mindre

Liverpool Birkenhead guide

Birkenhead är en stad belägen på Wirralhalvön i Wirral i Merseyside i nordvästra England, och ligger på västra stranden av floden Mersey mitt emot staden Liverpool. Staden är mest känd för sin historia i skeppsbygge och som en hamn. Birkenhead Park anses vara den första offentligt finansierade parken i Storbritannien, ritad av Sir Joseph Paxton 1843. Religiösa landmärken i staden inkluderar Birkenhead Priory & Maria Tower, St James 'Church och St. Werburgh s romersk-katolska kyrkan. Andra kända landmärken inkluderar Bidston Windmill på en ås bakom staden, Flaybrick Watertower och Flaybrick Memorial Gardens.

Birkenheads dockningssystem är en del av hamnen i Liverpool, som drivs av de Mersey Docks och Harbour Company. The Twelve Quays färjeterminal har en direkt gods- och persontrafik till Dublin på Irland och Belfast i Nordirland. The Mersey Ferry på Woodside driver en passagerartransport över floden Mersey till Liverpool. Under vintermånaderna, driver Isle of Man Steam Packet Company en tjänst från Birkenhead till Douglas, Isle of Man.

Belfast guide

Staden Belfast ligger i Land Antrim i Nordirland, även om delar av östra och södra Belfast ligger i County Down. Belfast är också Nordirlands huvudstad. Baserat vid mynningen av floden Lagan där det blir en djup och skyddad vik är Belfast omgiven av berg som skapar ett mikroklimat som främjar trädgårdsodling. Från de viktorianska Botanic Gardens i hjärtat av staden till höjderna av Cave Hill Country Park vid den stora vidsträckta Lagan Valley Regional Park till Colin Glen, Belfast innehåller ett överflöd av parklandskap och skogsparker. Parker och Trädgårdar är en integrerad del av Belfast arv, och hem till ett rikt djurliv och populära platser för picknick, en promenad eller en joggingtur. Många evenemang äger rum i hela inklusive festivaler som Rose Week och speciella aktiviteter som fågelskådning kvällar och stora odjuret jagar. Den arkitektoniska stilen i Belfast byggnader allt från Edwardian, liksom Stadshuset, till modern, som Waterfront Hall. Många av stadens viktorianska landmärken, inklusive huvud Lanyon Building vid Queens University Belfast och Linenhall biblioteket, har designats av Sir Charles Lanyon.

Från stadens hamn går färjetrafiken till Cairnryan i Skottland, Liverpool i England och Douglas på Isle of Man.