Färja från Halmstadt till Grenå

Halmstadt Grenå-rutten går mellan Sverige och Danmark. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Stena Line. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 4 timmar 35 minuter.

Färjetrafiken på Halmstadt Grenå-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Halmstadt och Grenå

  • Stena Line
    • 14 avgångar per vecka 4 tim 35 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Halmstadt Grenå

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Halmstadt Grenå-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Grenå

Den danska hamnstaden Grenå ligger på Jyllands östkust och är regionens största stad. Mitt i staden finner man Grenåkyrkan som har en av landets vackraste orglar samt ett unikt klockspel med 42 bronsklockor och är väl värt ett besök. I staden hittar du också Kattegatcentret som är ett akvarium med stora hajar och fokus på nordisk saltvattensfisk, samt det kulturhistoriska muséet Museum Østjylland.
En annan populär attraktion är den 5 km vackra sandstranden som är kantad med pittoreska stugor som går att hyra.
Det finns färjeförbindelser från Grenå till Varberg i Sverige samt den danska ön Anholt. Färjeterminalen är centralt belägen och öppnar en timme före avgång. Biljetter köper man på andra våningen, och det är även där man går ombord på färjan om man reser utan bil.