Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Karlskrona hamn

 • Karlskrona hamn med bil

  Färjeterminalen är belägen i Verkö, som ligger cirka 10 km från Karlskrona centrum. Följ skyltarna mot Verkö (med färjesymbol) och Gdynia.

 • Karlskrona hamn med tåg

  Järnvägsstationen ligger i Karlskrona centrum. SJ och Blekingetrafiken erbjuder bra tågförbindelser från Karlskrona till olika städer i Sverige.

 • Karlskrona hamn med buss

  Ta lokalbuss nr. 6 från Kungsplan Karlskrona till färjeterminalen. Resan tar cirka 25 minuter. Swebusexpress och Blekingetrafiken erbjuder bra bussförbindelser från Karlskrona till olika orter i Sverige.

 • Karlskrona hamnadress

  Verköterminalen, 37106 Lyckeby, Sverige

 • Karlskrona övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Karlskrona färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Karlskrona övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Karlskrona färjetjänster

Guide till Karlskrona

Hur tar man sig runt I Karlskrona?

Karlskrona har en väl utbyggd busstrafik inom staden och ut till förorterna. Reser man med bil så har Karlskrona goda parkeringsmöjligheter i staden och man tar sig enkelt in via infartsleden. Under sommartid kan man även ta sig runt med båt och det går dagliga turer längst ut i den östra skärgården. Övriga transportmedel inkluderar Taxi och cykel som man kan hyra.

Vad kan man göra I Karlskrona?

Karlskrona kan erbjuda många trevlig aktiviteter, allt beroende på besökarens intresse: kajakpaddling, ridning på islandshäst, bergsklättring, olika cykelpaket, shopping, skärgårdstur, skogspromenad, sol och bad, Karlskrona har något för alla. Karlskrona ligger mitt i skärgården, du har även nära till en massa nöjen och aktiviteter så som shopping, kultur, skog, bad och en fantastisk miljö. Staden är ett världsarv precis som kinesiska muren på grund av att Karlskrona är en av Europas bäst bevarade örlogsstäder i världen.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.