Skottland

Såhär bokar du färjor från Skottland till Nordirland

Det finns 2 färjelinjer mellan Skottland och Nordirland, vilket ger dig 77 överfarter per vecka att välja bland. P&O Irish Sea trafikerar 1 rutt, Cairnryan till Larne går 6 gånger dagligen. Stena Line trafikerar 1 rutt, Cairnryan till Belfast går 5 gånger dagligen.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från Skottland till Nordirland.

Skottland-Nordirland-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Skottland till Nordirland

Om Skottland:

Skottland är det nordligaste av de fyra länder som utgör Storbritannien. Skottland är ett levande och spännande land med ett brett utbud av kulturer och en utomordentligt rika kulturarv.

Vad som gör Skottland till ett sådat enormt populärt turistmål är det stora utbud av attraktioner och aktiviteter som finns förpackade i ett sådant litet och tillgängligt land.

Oavsett om du använder organiserade turer eller utforskar i din egen takt kan ni frossa i den livliga, kosmopolitiska underhållningen av städer. Njuta av rika konstnärliga och kulturella aktiviteter som körs under hela året eller prova några av den bästa maten i köket i världen.Utforska landets dramatiska och färgstarka historia och naturarv, eller ta en mer aktiv roll i en mängd olika sport sysselsättningar som den populära sporten golf!

Om Nordirland:

Nordirland består av de sex nordostliga länen på ön Irland, och är en del av Storbrittannien.

Samtidigt som Nordirland har ett rykte om våld och sekteristiska konflikter är det ändå ett fascinerande Land som har mycket att erbjuda i form av vacker natur och städer.

Den nordirländska landsbygden är intensivt vacker och tack och lov orörd. Faciliteter fortsätter att förbättras och många nya hotell och restauranger har öppnat de senaste åren.

I hjärtat av Nordirland ligger den orörda naturen som omfattar ett vackert landskap där människor är välkomnande och inte turist trötta.

Nordirland presenterar besökarna med ett komplett program av underhållning och speciella evenemang. Vare sig du letar efter en rolig utekväll med barnen, en romantisk middag för två eller en hektisk natt på stan.