Brindisi
Korfu
Färjor till Joniska öarna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Brindisi till Korfu

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Brindisi och Korfu. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, A-Ships Management S.A & Grimaldi Lines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Brindisi och Korfu.

Tidtabeller Brindisi till Korfu

Färjor mellan Brindisi och Korfu avgår vanligtvis från Brindisi, ca 13:00. Överfarten tar ungefär 6h 28m.

Färjepriser mellan Brindisi och Korfu

Priserna på en överfast från Brindisi till Korfu varierar oftast mellan 1245kr och 8240kr*. Genomsnittspriset är 4357kr*. De billigaste priserna mellan Brindisi och Korfu är ca 474kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 3099kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5602kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Korfu och Brindisi?

Det är ungefär 150.0 miles (241.4km) eller 130.3 sjömil mellan Brindisi och Korfu.

Kan jag resa med bil mellan Brindisi och Korfu?

Ja, med A-Ships Management S.A, Grimaldi Lines kan du resa med bil på sträckan mellan Brindisi och Korfu. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Brindisi och Korfu.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Brindisi och Korfu?

Ja, fotpassagerare kan resa med A-Ships Management S.A, Grimaldi Lines mellan Brindisi och Korfu.

Brindisi till Korfu färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Joniska öarna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Brindisi - Corfu Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer A-Ships Management S.A & Grimaldi Lines
Genomsnittligt pris 4479 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 6h 28m
Snabbaste seglingstid 6h 0m
Första färjan 13:00
Sista färjan 23:00
Avstånd 130 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Brindisi till Korfu?

Färjeresan från Brindisi till Korfu tar ungefär 6h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Brindisi till Korfu?

Priserna för färjan mellan Brindisi - Korfu varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 376 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Brindisi - Korfu?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Brindisi och Korfu, dessa är
  • Grimaldi Lines
  • A-Ships Management S.A

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Brindisi - Korfu?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Brindisi - Korfu, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Brindisi till Korfu?

Det är uppskattningsvis 130 sjömil mellan Brindisi och Korfu.

Guide till Brindisi

Brindisi är en stad som ligger i Apuliaregionen i Italien, på kusten till adriatiska havet. Stadens hamn spelar en viktig roll i regionens byteshandel med Grekland och mellanöstern. Hamnen är en naturlig hamn, som penetrerar djupt in i regionens adriatiska kust. Staden bevarar viktiga arkeologiska fynd och kustlinjer, speciellt den norra kusten där det finns många sanddyner och stränder. Gårdsturism spelar en viktig roll med vin eller olivolja. Brindisis turism är mestadels beroende av de italienska turisterna (74% jämfört med 26% internationella) och är väldigt säsongsbetonad.

Överfarter från Brindisi till Kefalonien traffikeras av Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi har färjor från Brindisi till Paxi och Korfu i Grekland, tillsammans med Fragline, Blue Star Ferries och Hellenic Mediterranean Lines som också har färjor till Korfu. Ett antal färjerederier har överfarter från Brindisi till Igoumenitsa och den grekiska ön Zante kan nås med Hellenic Mediterranean Lines. Till sist har både Adriatica di Navigazione och Hellenic Mediterranean Lines överfarter till Patras.


Guide till Korfu

Den grekiska ön Korfu ligger strax utanför västkusten i Grekland. Ön har ett milt medelhavsklimat, och utmärkta stränder gör det till ett populärt resmål för semesterfirare. Korfu är mycket grönt jämfört med andra grekiska öar med varma och torra somrar, med vinterregn som bidrar till att skapa frodig vegetation som domineras av över 2 miljoner olivträd. Corfu, till skillnad från resten av Grekland, föll aldrig under det ottomanska förtrycket. På grund av de successiva dominationen av venetianarna, fransmännen och britterna under århundraden har ön främst blivit en del av den västerländska kulturen än Levantine-världen. Deras kulturer lämnade ett starkt inflytande på staden.

I den vackert bevarade Gamla stan i Korfu, en del UNESCO: s världsarvslista, finner du renässans, barock och klassiska"repertoar" med framgång tillämpas på lokala konstnärliga traditioner. Palats, fästningar, strama offentliga byggnader av venetianskt styre är unikt tillsammans med rader av torktvätt i små gränder och små avskilda torg. Promenader genom ett komplex av smala kullerstensgator med trappor och välvda passager, den så kallade "kantoúnia", kommer att få dig att känna som om du har rest till Genua eller Neapel.

Färjetrafik från ön avgår till destinationer på det grekiska fastlandet och till andra närliggande, grekiska öar.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.