Brindisi
Korfu
Färjor till Joniska öarna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Brindisi - Korfu är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Brindisi till Korfu

Brindisi Korfu-rutten går mellan Italien och Joniska öarna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Grimaldi Lines trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per vecka med en restid på runt 6 timmar 30 minuter när A-Ships Management S.A servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 7 timmar 30 minuter.

Det finns totalt 5 linjer att välja på vecka om du vill åka Brindisi Korfu-rutten mellan Italien och Joniska öarna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Brindisi till Korfu färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Joniska öarna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Brindisi till Korfu?

  Färjeresan från Brindisi till Korfu tar ungefär 7h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Brindisi till Korfu?

  Priserna för färjan mellan Brindisi - Korfu varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Brindisi - Korfu?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Brindisi och Korfu, dessa är
  • Grimaldi Lines
  • A-Ships Management S.A
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Brindisi - Korfu?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Brindisi - Korfu, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Brindisi - Korfu?

  Ja, mellan Brindisi - Korfu kan du resan utan bil med
  • Grimaldi Lines
  • A-Ships Management S.A
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Brindisi - Korfu?

  Ja, du kan resa med bil mellan Brindisi - Korfu med
  • Grimaldi Lines
  • A-Ships Management S.A
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Brindisi - Korfu?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Grimaldi Lines
 • Vad är avståndet från Brindisi till Korfu?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Brindisi och Korfu.

Guide till Brindisi

Brindisi är en stad som ligger i Apuliaregionen i Italien, på kusten till adriatiska havet. Stadens hamn spelar en viktig roll i regionens byteshandel med Grekland och mellanöstern. Hamnen är en naturlig hamn, som penetrerar djupt in i regionens adriatiska kust. Staden bevarar viktiga arkeologiska fynd och kustlinjer, speciellt den norra kusten där det finns många sanddyner och stränder. Gårdsturism spelar en viktig roll med vin eller olivolja. Brindisis turism är mestadels beroende av de italienska turisterna (74% jämfört med 26% internationella) och är väldigt säsongsbetonad.

Överfarter från Brindisi till Kefalonien traffikeras av Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi har färjor från Brindisi till Paxi och Korfu i Grekland, tillsammans med Fragline, Blue Star Ferries och Hellenic Mediterranean Lines som också har färjor till Korfu. Ett antal färjerederier har överfarter från Brindisi till Igoumenitsa och den grekiska ön Zante kan nås med Hellenic Mediterranean Lines. Till sist har både Adriatica di Navigazione och Hellenic Mediterranean Lines överfarter till Patras.


Guide till Korfu

Den grekiska ön Korfu ligger strax utanför västkusten i Grekland. Ön har ett milt medelhavsklimat, och utmärkta stränder gör det till ett populärt resmål för semesterfirare. Korfu är mycket grönt jämfört med andra grekiska öar med varma och torra somrar, med vinterregn som bidrar till att skapa frodig vegetation som domineras av över 2 miljoner olivträd. Corfu, till skillnad från resten av Grekland, föll aldrig under det ottomanska förtrycket. På grund av de successiva dominationen av venetianarna, fransmännen och britterna under århundraden har ön främst blivit en del av den västerländska kulturen än Levantine-världen. Deras kulturer lämnade ett starkt inflytande på staden.

I den vackert bevarade Gamla stan i Korfu, en del UNESCO: s världsarvslista, finner du renässans, barock och klassiska"repertoar" med framgång tillämpas på lokala konstnärliga traditioner. Palats, fästningar, strama offentliga byggnader av venetianskt styre är unikt tillsammans med rader av torktvätt i små gränder och små avskilda torg. Promenader genom ett komplex av smala kullerstensgator med trappor och välvda passager, den så kallade "kantoúnia", kommer att få dig att känna som om du har rest till Genua eller Neapel.

Färjetrafik från ön avgår till destinationer på det grekiska fastlandet och till andra närliggande, grekiska öar.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.