Bari
Patras
Färjor till Grekland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Bari till Patras

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 6 avångar i veckan mellan Bari och Patras. Sträckan mellan Bari och Patras trafikeras av Anek Superfast. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Bari och Patras.

Tidtabeller Bari till Patras

Färjor mellan Bari och Patras avgår vanligtvis från Bari, ca 13:30. Överfarten tar ungefär 16h 30m.

Färjepriser mellan Bari och Patras

Priserna på en överfast från Bari till Patras varierar oftast mellan 907kr och 7347kr*. Genomsnittspriset är 3559kr*. De billigaste priserna mellan Bari och Patras är ca 785kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2016kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5250kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Patras och Bari?

Det är ungefär 385.0 miles (619.6km) eller 334.6 sjömil mellan Bari och Patras.

Kan jag resa med bil mellan Bari och Patras?

Ja, med Anek Superfast kan du resa med bil på sträckan mellan Bari och Patras. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Bari och Patras.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Bari och Patras?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Superfast mellan Bari och Patras.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Bari - Patras Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Anek Superfast
Genomsnittligt pris 3657 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 6
Genomsnittlig seglingstid 16h 30m
Första färjan 13:30
Sista färjan 19:30
Avstånd 334 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Bari till Patras?

Färjeresan från Bari till Patras tar ungefär 16h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Bari till Patras?

Priserna för färjan mellan Bari - Patras varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 308 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bari - Patras?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Bari och Patras, dessa är
 • Anek Superfast

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bari - Patras?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bari - Patras, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Bari - Patras?

Ja, mellan Bari - Patras kan du resan utan bil med
 • Anek Superfast

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Bari - Patras?

Ja, du kan resa med bil mellan Bari - Patras med
 • Anek Superfast

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Bari - Patras?

Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.

Vad är avståndet från Bari till Patras?

Det är uppskattningsvis 334 sjömil mellan Bari och Patras.

Så tycker våra kunder om Färjor från Bari till Patras

 • "Bra"

  Det var en bra resa. Satt i loungen också. Tiden gick snabbt. Det var fint att se kusten av Grekland. Det var smidigt och bekvämt att resa med färja.

  'Superfast I' travelled on Superfast I

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra överfart"

  Utmäkrt resa, ren båt, bra mat, trevlig personal. Sov väldigt gott i sätet. Tar samma resa hem igen, ser fram emot det.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bekväm resa. Dålig personal"

  Vi hade en bekväm resa på Super Ferry . Det skulle ha varit bra om det inte var för en samarbetsvillig bar skötare . Vi ville ha en restaurang måltid på färjan . Vi bordade tidigt och hade drinkar i baren väntar restaurangen att öppna . Strax innan 06:30 vi frågade en bar skötare när restaurangen skulle öppna . Han sade vid 19:30 . Som ett resultat av denna desinformation vi fortsatte att beställa mat , två baguetter från baren , till upptrappade oss tills middag , som vi var mycket hungrig . Så fort vi gjort vår beställning ett tillkännagivande gjordes att restaurangen var öppen , tiden var 18:30 . Jag berättade snabbt min man att köra uttala baren skötare att avbryta vår ordning . Min man följde stipendiaten och sa till honom att annullera ordern för att vi ville äta på restaurang . Baren skötare sa till min man att det var för sent , men min man tyckte att det skulle vara fast eftersom vi beställde precis , och måltiden skulle inte har upprättats , han trodde inte att stipendiaten var allvarlig . Vi fortsatte sedan att gå till restaurangen för att beställa vår måltid och som vi väntade på beställning , vände baren skötare upp med baguetter . Jag sa till honom att vi inte ville ha det bar mat , att vi in ​​det , men han sa att det var för sent . Jag sa till honom att vi frågade honom när restaurangen skulle öppna och han sa 7:30 , men det öppnas vid 06:30 . Han sa att han jobbade på " grekisk tid " ! Jag sa till honom att det var hans misstag , borde han ha avbrutit ordning men han bara ignorerade mig och passerade bricka med mat över , med någon ursäkt . Som ett resultat av hans okunnighet jag inte kunde dela en trevlig varm måltid med min familj . Jag bestämde mig motvilligt för att äta en av baguetter . Denna incident , och den brist på hänsyn , verkligen bortskämda vad kunde ha varit en härlig resa på färjan . Som ett resultat av denna incident jag ska tänka två gånger innan jag boka igen med Superfast Ferries .

  'Superfast I' travelled on Superfast I

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt väldigt bra"

  Första gången från Bari till Igoumenista. Hamn personalen var välnliga och hjälpsamma till trötta tursiter. Otroligt väl organiserat. Ren färja och städad. Första klass service. Tack.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Bari

Bari är huvudstaden i provinsen Bari i Apuliaregionen vid det adriatiska havet, Italien. Staden är känd för sin hamn och sitt universitet. Några av sevärdheterna i staden är Basilica di San Nicola och Bari katedral. Basicilia di San Nicola grundades 1087 för att kunna ta emot kvarlevorna av Sankt Nicholas som nu vilar under altaret i kryptan. Bari katedral, som är dedikerad till Sankt Sabinus av Canosa började byggas år 1034 och var färdig år 1178 efter att originalbyggnaden förstördes år 1156.

Hamnen i Bari är en av de viktigaste i regionen och är en port mellan Italien och mellanöstern och balkanregionerna. Det finns två olika hamnar i Bari. Nära gamla stan finns den gamla hamnen som används för små båtar och fiskebåtar, och den nya hamnen används för större passagerarfärjor som åker till Grekland och Albanien. Den nya hamnen är modern och har både korttids- och långtidsparkering. Färjorna åker till bl.a. Durres, Kefalonien, Korfu, Patras, Kotor och Dubrovnik. Överfarter till Korfu tar 8 tim och finns bara tillgängliga under sommarmånaderna. Överfarter till Igoumenitsa tar 9,5 tim och är också bara tillgängliga under sommaren.


Guide till Patras

Den grekiska staden Patras ligger ca 215 km väster om Aten och är den regionala huvudstaden i västra Grekland, i de norra Peloponnesos. Besökare till staden bör börja sin utforskning från Aghiou Nikolaou (Ayiou Nikolaou), den mest kända gågatan i staden. Där kommer 192 steg leda till den gamla staden. En promenad runt sina kullerstensgator kommer att avslöja stora färgglada nyklassiska herrgårdar, som tjänar som en påminnelse om stadens ärorika förflutna. Besök sedan stadens medeltida slott, byggdes under andra hälften av 6: e talet på ruinerna av den antika Akropolis. Dess väggar bifoga en yta på ca 22 kvm Slottet består av en triangulär extern förening förstärkt med torn och vallar. Gå förbi de återstående byggnaderna, och ta i hisnande utsikt över staden.

Det finns flera platser runt Patras som hedrar den berömda grekiska poeten Kostis Palamas. Hans hus är det mest intressanta som finns i huset där han föddes. När han flyttade till Aten blev den plats där Serao familj (från Italien) bodde och där den italienska författaren Matilde Serao föddes. Idag inrymmer Kostis Palamas Institution. Den mest berömda staty av honom står vid Ypsila Alonia Square.


Bari till Patras Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 13/05/2024 och 2024-05-19


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Anek Superfast 13:30 06:00 16 timmar 30 minuter Mån
Anek Superfast 19:30 12:00 16 timmar 30 minuter Tis, Ons, Tors, Fre, Lör, Sön

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.