Bari
Igoumenitsa
Färjor till Grekland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Bari till Igoumenitsa

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 8 avångar i veckan mellan Bari och Igoumenitsa. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Anek Superfast & Ventouris Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Bari och Igoumenitsa.

Tidtabeller Bari till Igoumenitsa

Färjor mellan Bari och Igoumenitsa avgår vanligtvis från Bari, ca 10:00. Överfarten tar ungefär 9h 30m.

Färjepriser mellan Bari och Igoumenitsa

Priserna på en överfast från Bari till Igoumenitsa varierar oftast mellan 1435kr och 7212kr*. Genomsnittspriset är 4100kr*. De billigaste priserna mellan Bari och Igoumenitsa är ca 501kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1989kr*. Genomsnittspriset för en bil är 4628kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Igoumenitsa och Bari?

Det är ungefär 257.7 miles (414.8km) eller 224.0 sjömil mellan Bari och Igoumenitsa.

Kan jag resa med bil mellan Bari och Igoumenitsa?

Ja, med Anek Superfast, Ventouris Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Bari och Igoumenitsa. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Bari och Igoumenitsa.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Bari och Igoumenitsa?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Superfast, Ventouris Ferries mellan Bari och Igoumenitsa.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Bari - Igoumenitsa Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Anek Superfast & Ventouris Ferries
Genomsnittligt pris 4216 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 1
Genomsnittliga veckovisa avgångar 8
Genomsnittlig seglingstid 9h 30m
Snabbaste seglingstid 8h 30m
Första färjan 10:00
Sista färjan 23:59
Avstånd 224 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Bari till Igoumenitsa?

Färjeresan från Bari till Igoumenitsa tar ungefär 10h 07m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Bari till Igoumenitsa?

Priserna för färjan mellan Bari - Igoumenitsa varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 355 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bari - Igoumenitsa?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Bari och Igoumenitsa, dessa är
 • Ventouris Ferries
 • Anek Superfast

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bari - Igoumenitsa?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bari - Igoumenitsa, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Bari - Igoumenitsa?

Ja, mellan Bari - Igoumenitsa kan du resan utan bil med
 • Ventouris Ferries
 • Anek Superfast

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Bari - Igoumenitsa?

Ja, du kan resa med bil mellan Bari - Igoumenitsa med
 • Ventouris Ferries
 • Anek Superfast

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Bari - Igoumenitsa?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Ventouris Ferries

Vad är avståndet från Bari till Igoumenitsa?

Det är uppskattningsvis 224 sjömil mellan Bari och Igoumenitsa.

Så tycker våra kunder om Färjor från Bari till Igoumenitsa

 • "Bra"

  Det var en bra resa. Satt i loungen också. Tiden gick snabbt. Det var fint att se kusten av Grekland. Det var smidigt och bekvämt att resa med färja.

  'Superfast I' travelled on Superfast I

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra överfart"

  Utmäkrt resa, ren båt, bra mat, trevlig personal. Sov väldigt gott i sätet. Tar samma resa hem igen, ser fram emot det.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bekväm resa. Dålig personal"

  Vi hade en bekväm resa på Super Ferry . Det skulle ha varit bra om det inte var för en samarbetsvillig bar skötare . Vi ville ha en restaurang måltid på färjan . Vi bordade tidigt och hade drinkar i baren väntar restaurangen att öppna . Strax innan 06:30 vi frågade en bar skötare när restaurangen skulle öppna . Han sade vid 19:30 . Som ett resultat av denna desinformation vi fortsatte att beställa mat , två baguetter från baren , till upptrappade oss tills middag , som vi var mycket hungrig . Så fort vi gjort vår beställning ett tillkännagivande gjordes att restaurangen var öppen , tiden var 18:30 . Jag berättade snabbt min man att köra uttala baren skötare att avbryta vår ordning . Min man följde stipendiaten och sa till honom att annullera ordern för att vi ville äta på restaurang . Baren skötare sa till min man att det var för sent , men min man tyckte att det skulle vara fast eftersom vi beställde precis , och måltiden skulle inte har upprättats , han trodde inte att stipendiaten var allvarlig . Vi fortsatte sedan att gå till restaurangen för att beställa vår måltid och som vi väntade på beställning , vände baren skötare upp med baguetter . Jag sa till honom att vi inte ville ha det bar mat , att vi in ​​det , men han sa att det var för sent . Jag sa till honom att vi frågade honom när restaurangen skulle öppna och han sa 7:30 , men det öppnas vid 06:30 . Han sa att han jobbade på " grekisk tid " ! Jag sa till honom att det var hans misstag , borde han ha avbrutit ordning men han bara ignorerade mig och passerade bricka med mat över , med någon ursäkt . Som ett resultat av hans okunnighet jag inte kunde dela en trevlig varm måltid med min familj . Jag bestämde mig motvilligt för att äta en av baguetter . Denna incident , och den brist på hänsyn , verkligen bortskämda vad kunde ha varit en härlig resa på färjan . Som ett resultat av denna incident jag ska tänka två gånger innan jag boka igen med Superfast Ferries .

  'Superfast I' travelled on Superfast I

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt väldigt bra"

  Första gången från Bari till Igoumenista. Hamn personalen var välnliga och hjälpsamma till trötta tursiter. Otroligt väl organiserat. Ren färja och städad. Första klass service. Tack.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Bari

Bari är huvudstaden i provinsen Bari i Apuliaregionen vid det adriatiska havet, Italien. Staden är känd för sin hamn och sitt universitet. Några av sevärdheterna i staden är Basilica di San Nicola och Bari katedral. Basicilia di San Nicola grundades 1087 för att kunna ta emot kvarlevorna av Sankt Nicholas som nu vilar under altaret i kryptan. Bari katedral, som är dedikerad till Sankt Sabinus av Canosa började byggas år 1034 och var färdig år 1178 efter att originalbyggnaden förstördes år 1156.

Hamnen i Bari är en av de viktigaste i regionen och är en port mellan Italien och mellanöstern och balkanregionerna. Det finns två olika hamnar i Bari. Nära gamla stan finns den gamla hamnen som används för små båtar och fiskebåtar, och den nya hamnen används för större passagerarfärjor som åker till Grekland och Albanien. Den nya hamnen är modern och har både korttids- och långtidsparkering. Färjorna åker till bl.a. Durres, Kefalonien, Korfu, Patras, Kotor och Dubrovnik. Överfarter till Korfu tar 8 tim och finns bara tillgängliga under sommarmånaderna. Överfarter till Igoumenitsa tar 9,5 tim och är också bara tillgängliga under sommaren.


Guide till Igoumenitsa

Staden Igoumenitsa i nordvästra Grekland separeras från ön Korfu från Mexikanska Igoumenitsa. Stadens välstånd började under andra delen av 20-talet. Dessförinnan var Igoumenitsa en liten hamn, bosättningen och dess invånare var mestadels inblandade i handel och fiske. Under andra världskriget skadades Igoumenitsa svårt, men bara ett par år senare var det rekonstruerat. Majoriteten av byggnader i staden byggdes 1960 av 1980-talet och som ett resultat finns det inte många historiska sevärdheter för besökare att njuta av.

Stadens huvudgata sträcker sig längs kustzonen och här kommer du att se vackra kontorsbyggnader, banker och många restauranger. Nästan varje restaurang har en öppen terrass så att besökare kan njuta av underbara lokala rätter och njuta av en fantastisk utsikt över kusten. Mellan maj och september anses vara den bästa tiden att besöka Igoumenitsa dådet finns mycket lite regn och besökarna kommer att kunna njuta av - och omgivningarna i all sin glans.


Bari till Igoumenitsa Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Anek Superfast 13:30 22:00 8 timmar 30 minuter Mån
Anek Superfast 19:30 04:30 9 timmar Tis, Ons, Tors, Fre, Lör, Sön

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.