Färja från Bari till Igoumenitsa

Bari Igoumenitsa-rutten går mellan Italien och Grekland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Ventouris Ferries trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per vecka med en restid på runt 11 timmar 30 minuter när Anek Superfast servicen kör upp till 6 gånger per vecka med en resetid från 8 tim 30 min.

Det finns totalt 10 linjer att välja på vecka om du vill åka Bari Igoumenitsa-rutten mellan Italien och Grekland. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Bari och Igoumenitsa

 • Ventouris Ferries
  • 4 avgångar per vecka 11 tim 30 min
  • Få pris
 • Anek Superfast
  • 6 avgångar per vecka 8 tim 30 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Bari Igoumenitsa

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Bari Igoumenitsa-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Bari till Igoumenitsa

 • "Väldigt väldigt bra"

  Första gången från Bari till Igoumenista. Hamn personalen var välnliga och hjälpsamma till trötta tursiter. Otroligt väl organiserat. Ren färja och städad. Första klass service. Tack.

  'Paul' reste Bari Igoumenitsa med Anek Superfast på Superfast II

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra"

  Det var en bra resa. Satt i loungen också. Tiden gick snabbt. Det var fint att se kusten av Grekland. Det var smidigt och bekvämt att resa med färja.

  'Georges' reste Bari Igoumenitsa med Anek Superfast på Superfast I

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bekväm resa. Dålig personal"

  Vi hade en bekväm resa på Super Ferry . Det skulle ha varit bra om det inte var för en samarbetsvillig bar skötare . Vi ville ha en restaurang måltid på färjan . Vi bordade tidigt och hade drinkar i baren väntar restaurangen att öppna . Strax innan 06:30 vi frågade en bar skötare när restaurangen skulle öppna . Han sade vid 19:30 . Som ett resultat av denna desinformation vi fortsatte att beställa mat , två baguetter från baren , till upptrappade oss tills middag , som vi var mycket hungrig . Så fort vi gjort vår beställning ett tillkännagivande gjordes att restaurangen var öppen , tiden var 18:30 . Jag berättade snabbt min man att köra uttala baren skötare att avbryta vår ordning . Min man följde stipendiaten och sa till honom att annullera ordern för att vi ville äta på restaurang . Baren skötare sa till min man att det var för sent , men min man tyckte att det skulle vara fast eftersom vi beställde precis , och måltiden skulle inte har upprättats , han trodde inte att stipendiaten var allvarlig . Vi fortsatte sedan att gå till restaurangen för att beställa vår måltid och som vi väntade på beställning , vände baren skötare upp med baguetter . Jag sa till honom att vi inte ville ha det bar mat , att vi in ​​det , men han sa att det var för sent . Jag sa till honom att vi frågade honom när restaurangen skulle öppna och han sa 7:30 , men det öppnas vid 06:30 . Han sa att han jobbade på " grekisk tid " ! Jag sa till honom att det var hans misstag , borde han ha avbrutit ordning men han bara ignorerade mig och passerade bricka med mat över , med någon ursäkt . Som ett resultat av hans okunnighet jag inte kunde dela en trevlig varm måltid med min familj . Jag bestämde mig motvilligt för att äta en av baguetter . Denna incident , och den brist på hänsyn , verkligen bortskämda vad kunde ha varit en härlig resa på färjan . Som ett resultat av denna incident jag ska tänka två gånger innan jag boka igen med Superfast Ferries .

  'Mili' reste Bari Igoumenitsa med Anek Superfast på Superfast I

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Superfast?"

  Vi anlände 120mins till färjehamnen före planerad avgång som rådde och bordade med bilen 60mins innan . Ombordstigning var mycket förvirrad med en brist på någon att vägleda dig till färjan där vi till slut hamnade . Likaså fanns ingen att visa dig vägen tillbaka till receptionen . Färjan själv var fin och ren med massor av sittplatser och där man väntar på personalen för att få drycker osv, buffet restaurang verkar tillgodose till de lastbilschaufförer som utgjorde den stora majoriteten av passagerarna , så maten var rikligt och billigt . När vi närmade vår ankomsttid 22.30 råkade jag passera receptionen för att hitta en hand skriftlig anmärkning till oss passagerare som påstår att vi inte skulle komma fram 00.40 . När någon kom upp vid skrivbordet frågade jag om ankomsttid var korrekt , så nickade han , och varför vi var mer än två timmar försenade , sa han lättvindigt " dunno " . Väl runt 01:00 avgickden Anek ' Superfast ' till Igoumenitsa . Varför lämnar efter 60 minuter försent och sedan anländer tre timmar försent till vår destionation ? Det var en lugn solig dag och det finns ingen anledning till varför föraren av båten inte kunde ha satt ner foten lite . Varför fanns det inga meddelanden på vår sena ankomst annat än en anteckning på mottagning där du var tvungen att hitta själv . Varför gav inte personalen i receptionen någon orsak till förseningen ?

  'Bruce' reste Bari Igoumenitsa med Anek Superfast på Superfast I

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Bari

Bari är huvudstaden i provinsen Bari i Apuliaregionen vid det adriatiska havet, Italien. Staden är känd för sin hamn och sitt universitet. Några av sevärdheterna i staden är Basilica di San Nicola och Bari katedral. Basicilia di San Nicola grundades 1087 för att kunna ta emot kvarlevorna av Sankt Nicholas som nu vilar under altaret i kryptan. Bari katedral, som är dedikerad till Sankt Sabinus av Canosa började byggas år 1034 och var färdig år 1178 efter att originalbyggnaden förstördes år 1156.

Hamnen i Bari är en av de viktigaste i regionen och är en port mellan Italien och mellanöstern och balkanregionerna. Det finns två olika hamnar i Bari. Nära gamla stan finns den gamla hamnen som används för små båtar och fiskebåtar, och den nya hamnen används för större passagerarfärjor som åker till Grekland och Albanien. Den nya hamnen är modern och har både korttids- och långtidsparkering. Färjorna åker till bl.a. Durres, Kefalonien, Korfu, Patras, Kotor och Dubrovnik. Överfarter till Korfu tar 8 tim och finns bara tillgängliga under sommarmånaderna. Överfarter till Igoumenitsa tar 9,5 tim och är också bara tillgängliga under sommaren.

Guide till Igoumenitsa

Staden Igoumenitsa i nordvästra Grekland separeras från ön Korfu från Mexikanska Igoumenitsa. Stadens välstånd började under andra delen av 20-talet. Dessförinnan var Igoumenitsa en liten hamn, bosättningen och dess invånare var mestadels inblandade i handel och fiske. Under andra världskriget skadades Igoumenitsa svårt, men bara ett par år senare var det rekonstruerat. Majoriteten av byggnader i staden byggdes 1960 av 1980-talet och som ett resultat finns det inte många historiska sevärdheter för besökare att njuta av.

Stadens huvudgata sträcker sig längs kustzonen och här kommer du att se vackra kontorsbyggnader, banker och många restauranger. Nästan varje restaurang har en öppen terrass så att besökare kan njuta av underbara lokala rätter och njuta av en fantastisk utsikt över kusten. Mellan maj och september anses vara den bästa tiden att besöka Igoumenitsa dådet finns mycket lite regn och besökarna kommer att kunna njuta av - och omgivningarna i all sin glans.