Brindisi till Igoumenitsa färja

Brindisi Igoumenitsa rutten ansluter Italien med Grekland och körs för tillfället av 2 rederier. Grimaldi Lines service kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid på runt 7 timmar 30 minuter när European Seaways servicen kör upp till 6 gånger per vecka med en resetid från 10 tim.

Så det är kombinerat 20 överfarter som erbjuds vecka på Brindisi Igoumenitsa rutten mellan Italien och Grekland. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Brindisi till Igoumenitsa färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Italien till Grekland sida.

Brindisi - Igoumenitsa färjerederier

  • Grimaldi Lines
    • 14 Avgångar per vecka 7 tim 30 min
    • Få pris
  • European Seaways
    • 6 Avgångar per vecka 10 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Brindisi Igoumenitsa

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Brindisi Igoumenitsa är en bil och 2 passagerare.

Brindisi guide

Brindisi är en stad som ligger i Apuliaregionen i Italien, på kusten till adriatiska havet. Stadens hamn spelar en viktig roll i regionens byteshandel med Grekland och mellanöstern. Hamnen är en naturlig hamn, som penetrerar djupt in i regionens adriatiska kust. Staden bevarar viktiga arkeologiska fynd och kustlinjer, speciellt den norra kusten där det finns många sanddyner och stränder. Gårdsturism spelar en viktig roll med vin eller olivolja. Brindisis turism är mestadels beroende av de italienska turisterna (74% jämfört med 26% internationella) och är väldigt säsongsbetonad.

Överfarter från Brindisi till Kefalonien traffikeras av Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi har färjor från Brindisi till Paxi och Korfu i Grekland, tillsammans med Fragline, Blue Star Ferries och Hellenic Mediterranean Lines som också har färjor till Korfu. Ett antal färjerederier har överfarter från Brindisi till Igoumenitsa och den grekiska ön Zante kan nås med Hellenic Mediterranean Lines. Till sist har både Adriatica di Navigazione och Hellenic Mediterranean Lines överfarter till Patras.

Igoumenitsa guide

Staden Igoumenitsa i nordvästra Grekland separeras från ön Korfu från Mexikanska Igoumenitsa. Stadens välstånd började under andra delen av 20-talet. Dessförinnan var Igoumenitsa en liten hamn, bosättningen och dess invånare var mestadels inblandade i handel och fiske. Under andra världskriget skadades Igoumenitsa svårt, men bara ett par år senare var det rekonstruerat. Majoriteten av byggnader i staden byggdes 1960 av 1980-talet och som ett resultat finns det inte många historiska sevärdheter för besökare att njuta av.

Stadens huvudgata sträcker sig längs kustzonen och här kommer du att se vackra kontorsbyggnader, banker och många restauranger. Nästan varje restaurang har en öppen terrass så att besökare kan njuta av underbara lokala rätter och njuta av en fantastisk utsikt över kusten. Mellan maj och september anses vara den bästa tiden att besöka Igoumenitsa dådet finns mycket lite regn och besökarna kommer att kunna njuta av - och omgivningarna i all sin glans.