Korfu
Venedig
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Korfu till Venedig

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Korfu och Venedig. Sträckan mellan Korfu och Venedig trafikeras av Anek Superfast. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Korfu och Venedig.

Tidtabeller Korfu till Venedig

Färjor mellan Korfu och Venedig avgår vanligtvis från Korfu, ca 07:45. Överfarten tar ungefär 25h 0m.

Färjepriser mellan Korfu och Venedig

Priserna på en överfast från Korfu till Venedig varierar oftast mellan 1245kr och 6062kr*. Genomsnittspriset är 3762kr*. De billigaste priserna mellan Korfu och Venedig är ca 1259kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2382kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5385kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Venedig och Korfu?

Det är ungefär 651.4 miles (1048.3km) eller 566.0 sjömil mellan Korfu och Venedig.

Kan jag resa med bil mellan Korfu och Venedig?

Ja, med Anek Superfast kan du resa med bil på sträckan mellan Korfu och Venedig. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Korfu och Venedig.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Korfu och Venedig?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Superfast mellan Korfu och Venedig.

Korfu till Venedig färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Joniska öarna till Italien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Corfu - Venice Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Italien
Antal operatörer 1
Operatörer Anek Superfast
Genomsnittligt pris 3865 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 25h 0m
Snabbaste seglingstid 24h 45m
Första färjan 07:45
Avstånd 566 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Korfu till Venedig?

Färjeresan från Korfu till Venedig tar ungefär 24h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Korfu till Venedig?

Priserna för färjan mellan Korfu - Venedig varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 325 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Korfu - Venedig?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Korfu och Venedig, dessa är
  • Anek Superfast

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Korfu - Venedig?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Korfu - Venedig, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Korfu - Venedig?

Ja, mellan Korfu - Venedig kan du resan utan bil med
  • Anek Superfast

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Korfu - Venedig?

Ja, du kan resa med bil mellan Korfu - Venedig med
  • Anek Superfast

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Korfu - Venedig?

Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.

Vad är avståndet från Korfu till Venedig?

Det är uppskattningsvis 566 sjömil mellan Korfu och Venedig.

Guide till Korfu

Korfu är en grekisk ö som ligger i Joniska havet och är den näst största av de joniska öarna. Den största staden på ön kallas också Korfu och där finns det Joniska Universitetet. Ön har ett milt Medelhavsklimat tillsammans med utmärkta stränder som gör det till ett populärt resmål för semesterfirare. Korfu är mycket grönt jämfört med andra grekiska öar: varma och torra somrar tillsammans med vinterregn skapar den frodiga vegetationen som domineras av över 2 miljoner olivträd.

Korfu stad är Venedig och Neapel, med en touch av Frankrike och mer än en skvätt England. Staden är en labyrint av smala gator som domineras av en fästning från 1600-talet. I staden hittar du ett kapell, gamla herrgårdar och hemliga torg. På de smala gatorna som strålar ut från Liston, kommer besökarna att hitta små butiker av alla kommersiella karaktärer. Du kommer att hitta hantverkare som designar grekiska smycken i guld, i kombination med konkurrenskraftiga priser som gör att du kan frestas att ta mer än minnen med från ön!

Hamnen i Korfu tillhandahåller en mängd olika färjelinjer och majoriteten åker till det grekiska fastlandet. Vissa sträckor drivs av flera företag och restider kan variera.


Guide till Venedig

Den italienska staden Venedig är helt enkelt fantastisk och helt unik. Det grundades mer än 1500 år sedan och ligger på 117 olika öar. Venedig är förenade genom en serie av över 150 kanaler, 400 broar och många gamla trottoarer. historiska stadskärnan av Venedig är indelad i sex kvartal (sestieri) - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo och Santa Croce. Alla byggnader i Venedig stöds på slanka ek och furu högar (inlägg) som drivs djupt ner i marken för att skapa en solid grund. Eftersom marken är vattensjuk, utan fritt syre, är pålarna fortsatt starka och inte sönderfallna. Staden är en av de vackraste och mest populära städerna i världen, och är alltid beundrat av många turister som besöker under hela året. Det finns många kända venetianska attraktioner och sevärdheter att se. Bland höjdpunkterna finns Basilica San Marco (Markuskyrkan), en stor kyrka som är en av de mest berömda sevärdheterna i samband med denna stad; Piazza San Marco (Markusplatsen), som ligger i hjärtat av Venedig och kärleks nämns av Napoleon som "finaste salongen i Europa"; Palazzo Ducale (Dogepalatset), ett helt enkelt hisnande palats och ett utmärkt exempel på gotisk arkitektur; och Accademia Gallery med sina underbara mästerverk från den 14: e-talet till den 18: e århundradet av världsberömda artister som Bellini, Giorgione, Rosalba Carriera, Longhi, Picasso, Tintoretto, Tizian, Tiziano, Veronese och många andra.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.