Civitavecchia
Barcelona
Färjor till Spanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Civitavecchia till Barcelona

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 5 avångar i veckan mellan Civitavecchia och Barcelona. Sträckan mellan Civitavecchia och Barcelona trafikeras av Grimaldi Lines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Civitavecchia och Barcelona.

Tidtabeller Civitavecchia till Barcelona

Färjor mellan Civitavecchia och Barcelona avgår vanligtvis från Civitavecchia, ca 01:00. Överfarten tar ungefär 21h 12m.

Färjepriser mellan Civitavecchia och Barcelona

Priserna på en överfast från Civitavecchia till Barcelona varierar oftast mellan 1408kr och 8129kr*. Genomsnittspriset är 4196kr*. De billigaste priserna mellan Civitavecchia och Barcelona är ca 414kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2774kr*. Genomsnittspriset för en bil är 4982kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Barcelona och Civitavecchia?

Det är ungefär 665.6 miles (1071.2km) eller 578.4 sjömil mellan Civitavecchia och Barcelona.

Kan jag resa med bil mellan Civitavecchia och Barcelona?

Ja, med Grimaldi Lines kan du resa med bil på sträckan mellan Civitavecchia och Barcelona. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Civitavecchia och Barcelona.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Civitavecchia och Barcelona?

Ja, fotpassagerare kan resa med Grimaldi Lines mellan Civitavecchia och Barcelona.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Rom till Spanien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Civitavecchia - Barcelona Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Spanien
Antal operatörer 1
Operatörer Grimaldi Lines
Genomsnittligt pris 4030 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 5
Genomsnittlig seglingstid 21h 13m
Snabbaste seglingstid 19h 30m
Första färjan 01:00
Sista färjan 23:59
Avstånd 578 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Civitavecchia till Barcelona?

  Färjeresan från Civitavecchia till Barcelona tar ungefär 20h 01m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Civitavecchia till Barcelona?

  Priserna för färjan mellan Civitavecchia - Barcelona varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 195 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Civitavecchia - Barcelona?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Civitavecchia och Barcelona, dessa är
  • Grimaldi Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Civitavecchia - Barcelona?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Civitavecchia - Barcelona, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Civitavecchia - Barcelona?

  Ja, mellan Civitavecchia - Barcelona kan du resan utan bil med
  • Grimaldi Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Civitavecchia - Barcelona?

  Ja, du kan resa med bil mellan Civitavecchia - Barcelona med
  • Grimaldi Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Civitavecchia - Barcelona?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Grimaldi Lines
 • Vad är avståndet från Civitavecchia till Barcelona?

  Det är uppskattningsvis 578 sjömil mellan Civitavecchia och Barcelona.

Så tycker våra kunder om Färjor från Civitavecchia till Barcelona

 • "Good times"

  Nice boat with a couple of places to eat, small casino and video games and air-hockey. Pool on deck and a bar. Nice for a change to travel with a boat instead of boring airports.

  'Cruise Roma' travelled on Cruise Roma

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Från Barcelona till Italien"

  Vi hade en 4 bädds hytt till vår familj och den var bra. Personalen var vänliga och hjälpsamma. Det tog lite extra tid gällande lastningen med lastbilarna. Men överlag var allting bra förutom de försningar. Utmärkt annars.

  'Cruise Barcelona' travelled on Cruise Barcelona

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Grimaldi lines seems to have improved their service!"

  After having travelled with Grimaldi lines several times we must say that the general feeling of quality and service has improved. Very nice attitude among the employess, the structure and ease to board the ship in Civittaveccia was also very good.

  'Cruise Barcelona' travelled on Cruise Barcelona

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Vår första resa"

  Det här var första gången som vi åkt på en lång resa på havet så vi var lite upphetsad om ombordstigning (hur det går) och om att vara i hamnen i tid eftersom det vi hade läst i villkoren i förväg vilket gjorde oss lite orolig vad händer om vi inte kommer dit i tid. Lyckligtvis allt var OK, ombordstigning var smidig. vi skulle ha varit lite gladare om vår hytt inte hade varit på våning 7 (motorernas buller var så nära), men vi har försökt att glömma om det :-). Personalen var artig och kompetenat. Allt som allt är vi nöjda och gillade vår resa.

  'Cruise Barcelona' travelled on Cruise Barcelona

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Civitavecchia

Civitavecchia ("gamla staden") är en stad belägen i provinsen Rom i regionen Lazio i centrala Italien. Staden har en hamn som ligger vid Tyrrenska havet och ligger cirka 80 km nordväst om Rom. Det arkeologiska museet i Civitavecchia är inrymt i en sjuttonhundratals byggnad som tillhörde Clemente XIII, och byggdes för att hysa högkvarter åt den påvliga garnisonen. I museet finns arkeologiska fynd från staden Centumcellae (gamla namnet på Civitavecchia) och från den närmaste omgivningen. En annan intressant attraktion i staden, på stora torget i Civitavecchia, är katedralen tillägnad San Franciskus av Assisi som byggdes över en kyrka som redan fanns där och som Franciscan fäderna byggde på koncession av påven Paul V 1610.

Hamnen består av två bryggor och en vågbrytare, på vilken det finns en fyr. Ta en färja från Civitavecchia med GNV till några av Medelhavets vackraste resmål. Destinationer tillgängliga från hamnen är bl.a. Sicilien, Sardinien och Tunisien.


Guide till Barcelona

Den spanska staden Barcelona ligger vid kusten mellan mynningarna av floden Llobregat och River Besos och gränsar i väster av Serra de Collserola bergskedjor. Barcelona är huvudstad i den autonoma regionen Katalonien och är Spaniens näst största stad efter Madrid. Grundades som en romersk stad, under medeltiden blev Barcelona huvudstad i länet av Barcelona. Efter sammanslagning med kungariket Aragonien fortsatte Barcelona att vara en viktig stad i kronan av Aragonien. Barcelona har ett rikt kulturarv och är idag ett viktigt kulturellt centrum och ett stort turistmål. Särskilt känd är arkitektoniska verk av Antoni Gaudí och Lluís Domènech i Montaner som har utsetts till ett av Unescos världsarv.

Barcelona har många museer, som täcker olika områden och epoker. The National Museum of Art i Katalonien innehåller en välkänd samling av romansk konst medan Barcelona Museum of Contemporary Art fokuserar på post-1945 katalanska och spanska konsten. Fundació Joan Miró, Picasso-museet och Fundació Antoni Tàpies innehåller viktiga samlingar av dessa världsberömda konstnärer, liksom Can Framis Museum som fokuserar på post 1960 Katalanska konst som ägs av Fundació Vila Casas.

Barcelona är en stor färjeterminal för linjer till Mallorca, Genua, Ibiza och Marocko (Tanger Med). Bryggorna för färjor och kryssningsfartyg ligger nära stadens centrum porten börjar precis i slutet av Las Ramblas.


Civitavecchia till Barcelona Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 18/09/2023 och 2023-09-24


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Grimaldi Lines 23:00 20:00 21 timmar Fre
Grimaldi Lines 23:59 20:00 20 timmar 1 minut Lör
Grimaldi Lines 23:59 21:30 21 timmar 31 minuter Sön

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.