Civitavecchia
Cagliari
Färjor till Sardinien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Civitavecchia - Cagliari är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Civitavecchia till Cagliari

Civitavecchia Cagliari-rutten går mellan Rom och Sardinien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Grimaldi Lines. Färjor avgår upp till 3 gånger vecka med en resetid på ca 13 timmar.

Färjetrafiken på Civitavecchia Cagliari-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Civitavecchia till Cagliari?

  Färjeresan från Civitavecchia till Cagliari tar ungefär 13h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Civitavecchia till Cagliari?

  Priserna för färjan mellan Civitavecchia - Cagliari varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 235 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Civitavecchia - Cagliari?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Civitavecchia och Cagliari, dessa är
  • Grimaldi Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Civitavecchia - Cagliari?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Civitavecchia - Cagliari, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Civitavecchia - Cagliari?

  Ja, mellan Civitavecchia - Cagliari kan du resan utan bil med
  • Grimaldi Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Civitavecchia - Cagliari?

  Ja, du kan resa med bil mellan Civitavecchia - Cagliari med
  • Grimaldi Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Civitavecchia - Cagliari?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Civitavecchia till Cagliari?

  Det är uppskattningsvis 234 sjömil mellan Civitavecchia och Cagliari.

Guide till Civitavecchia

Civitavecchia ("gamla staden") är en stad belägen i provinsen Rom i regionen Lazio i centrala Italien. Staden har en hamn som ligger vid Tyrrenska havet och ligger cirka 80 km nordväst om Rom. Det arkeologiska museet i Civitavecchia är inrymt i en sjuttonhundratals byggnad som tillhörde Clemente XIII, och byggdes för att hysa högkvarter åt den påvliga garnisonen. I museet finns arkeologiska fynd från staden Centumcellae (gamla namnet på Civitavecchia) och från den närmaste omgivningen. En annan intressant attraktion i staden, på stora torget i Civitavecchia, är katedralen tillägnad San Franciskus av Assisi som byggdes över en kyrka som redan fanns där och som Franciscan fäderna byggde på koncession av påven Paul V 1610.

Hamnen består av två bryggor och en vågbrytare, på vilken det finns en fyr. Ta en färja från Civitavecchia med GNV till några av Medelhavets vackraste resmål. Destinationer tillgängliga från hamnen är bl.a. Sicilien, Sardinien och Tunisien.


Guide till Cagliari

Cagliari, huvudstad i provinsen och regionen, är beläget i hjärtat av den vackra bukten av änglarna (Golfo degli Angeli) på ön Sardinien. Liksom Rom byggdes staden på sju kullar, som identifierar de historiska kvarteren i staden. Staden Cagliari har en lång kuststräcka på 12 km och Poetto, den populära stranden i Cagliari blir ett centrum för möten och nattliv i de varma sommarkvällarna , tack vare de många restauranger och barer som finns vid vattnet. Tack vare sin långa och händelserika historia, är Cagliari full av fascinerande arkitektur. Denna stad grundades den 7: e århundradet f.Kr. av fenicierna och det finns inget bättre sätt att se Cagliari än från sjömansutsiktspunkt genom att närma sig staden från havet. Cagliaris massiva slottstorn reser sig majestätiskt över staden och mellan hamnen och slottet ligger Cagliari småbåtshamn i det gamla hamnområdet. Cagliari är en av de "grönaste" italienska städerna och har ett antal offentliga trädgårdar för besökare att njuta av. Monte Urpinu Park är den mest trädbevuxen och ligger på en liten kulle täckt av tall och vintergröna ek och är cirka 62 hektar i storlek. Det finns också Park of San Michele, med sin medeltida slott och Terramaini Park med sin damm som är hem för flamingos och andra vadarfåglar.

Från stadens hamn, regelbunden färjetrafik avgår till Civitavecchia, Neapel, Palermo och Trapani.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.